Teambuilding in Maastricht

Bij Uitjesbureau organiseren wij al jarenlang teambuilding activiteiten in Maastricht. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, plannen en uitvoeren van teambuilding games voor grote en kleine groepen. Het uiteindelijke doel voor ons is altijd dat collega’s met elkaar de verbinding aan gaan. Hierdoor ontstaat er meer vertrouwen, groepsdynamiek en sociale binding. Wil jij met je collega’s de uitdaging aan gaan tijdens een van onze teambuilding activiteiten? Bekijk ons aanbod op deze pagina en laat je inspireren door leuke bedrijfsuitjes in Maastricht.

Organiseer een teambuilding activiteit in MAastricht

Ben jij dit jaar aan de beurt om een teambuilding activiteit te organiseren in Maastricht voor al je collega’s? Wij weten als geen ander hoe veel werk er gaat zitten in de organisatie van een bedrijfsuitje en daarom komen wij om de hoek kijken! Wij organiseren al ruim 22 jaar diverse teambuilding activiteiten voor groepen collega’s in Maastricht. Wij weten precies wat werkt en hoe een stadsspel of dinerspel kan bijdragen aan een sterkere onderlinge verbinding. Tijdens onze unieke teambuilding spellen staat samenwerken met collega’s centraal. Samen met onze eventmanagers kijken we wat het beste past bij jouw wensen en doelstellingen. Samen komen we tot de perfecte dag van jullie teambuilding activiteit in Maastricht!

Leuke teambuilding games met collega’s in Maastricht

Als je op zoek bent naar een leuke teambuilding game met collega’s in Maastricht ben je bij ons aan het juiste adres! Wij geven je graag tips en adviezen over wat wij denken dat goed bij jouw bedrijf of organisatie past. Gaat het om de jaarlijkse teambuilding activiteit na de zomer, waarbij iedereen weer nader tot elkaar kan komen na de zomervakanties of gaat het om een kerstfeest waarbij iedereen in gala wordt verwacht en het einde van het jaar spectaculair wordt afgesloten? Of organiseer je iets kleinschaligers voor alleen jouw afdeling? Het kan bij ons allemaal en bij elke activiteit die je kiest staat teambuilding centraal. Van spannende dinerspellen tot uitdagende stadsspellen, er is voor ieder wat wils. Hieronder vind je onze top teambuilding uitjes in Maastricht. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Onze top 3 teambuilding uitjes

Charity escape maastricht

De Charity Escape is een zinderend ontsnappingsspel in het prachtige oude centrum van Maastricht. Mocht je nog niet weten voor welk goed doel je wilt spelen, dan kan de Charity Stemwijzer daarbij helpen. Samen met je collega’s vul je de digitale vragenlijst in over diverse maatschappelijke vraagstukken. De vragen en opdrachten tijdens de escape game gaan over de verschillende goede doelen. Hoe meer vragen en opdrachten jouw team weet te volbrengen, hoe sneller de uitgang van deze escape game in Maastricht dichterbij komt!

Pubquiz met collega's

Door samen met je collega’s een Pubquiz te spelen ben je sowieso verzekerd van een gezellige avond! Welk team is in het bezit van de breedste algemene kennis? Welk team heeft de meeste gekke feitjes paraat? Bekende Pubquiz thema’s als actualiteit, geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film komen voorbij. In teams gaan jij en je collega’s de strijd aan met elkaar. De Pubquiz in Maastricht wordt lekker old-school gespeeld met pen en papier. Wij kunnen ook een quizronde met eigen vragen toevoegen. Zo maak je de quiz persoonlijk!

Sportdag voor bedrijven

Het is tijd voor een sportieve middag met collega’s tijdens de Sportdag voor bedrijven. Als de teams zijn ingedeeld en de wedstrijdschema’s duidelijk zijn, gaan we van start! Deze sportieve dag kan op verschillende locaties in of rond Maastricht worden georganiseerd. Geschikte outdoor recreatiegebieden voor de activiteiten zijn bijvoorbeeld Silverback Sports Maastricht, Sportpark de Geusselt of Amby. Deze sportdag is geheel op maat samen te stellen. Zo kun je de dag bijvoorbeeld starten met een lunch of afsluiten met borrel en/of diner.

Teambuilding activiteit op maat in Maastricht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding activiteit in Maastricht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s de perfecte teambuilding activiteit in Maastricht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Teambuilding citygames in Maastricht

Een stadsspel in Maastricht is de perfecte manier om de onderlinge teambuilding naar een hoger niveau te brengen. De stadsspellen die wij aanbieden zijn de bestsellers van ons assortiment en bevatten uitdagende en hilarische opdrachten. Al onze stadsspellen zijn tablet games, dit houdt in dat je met je team via een gps gestuurde tablet de route door de stad volgt. Via de tablet krijg je verschillende vragen en opdrachten door. De opdrachten variëren van kennisvragen tot foto – en video opdrachten. Het doel van het spel is afhankelijk van welke citygame jullie kiezen. Ga je voor Escape City, dan is het de bedoeling dat je samen met je teamgenoten zo snel mogelijk alle aanwijzingen bij elkaar weet te vinden om te ontsnappen uit het centrum van Maastricht. Kies je voor een maatschappelijk verantwoord teamuitje, dan is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk geld bij elkaar weet te spelen als donatie aan een goed doel! Kies jij voor strijd en actie of ga je voor samenwerking en compassie?

Dag arrangementen met teambuilding in Maastricht

Maastricht is een geweldige stad om meerdere activiteiten te boeken. Er is genoeg te doen en te beleven en daarom kun je goed kiezen voor een dag arrangement met teambuilding in Maastricht. Op onze website vind je meerdere vooraf samengestelde dag arrangementen, maar het is ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen. Verschillende activiteiten kunnen gecombineerd worden zoals een stadswandeling met een dinerspel of een museumbezoek met een stadsspel. Wil je een rondvaart maken over de Maas en daarna een uitdagende en hilarische quiz spelen? Het kan allemaal tijdens onze dag arrangementen in Maastricht. Wij zorgen voor entertainment, goed verloop van de activiteiten en eventueel vervoer van en naar verschillende locaties. Wil je meer informatie over onze dag arrangementen op maat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen