online bedrijfsuitje

Met een online bedrijfsuitje zorg je voor een hoop gezelligheid vanaf je eigen bureau, kantoor of huiskamer! Teambuilding op afstand blijft populair en is vaak een stuk makkelijker te plannen voor collega’s. Veel mensen werken regelmatig thuis en daarom is het extra belangrijk om te blijven investeren in de relatie onderling. Bij Uitjesbureau Maastricht hebben we een ruim aanbod van verschillende online bedrijfsuitjes waarbij teambuilding altijd centraal staat. Laat ons je wensen weten en wij organiseren met elkaar een geweldige online teamactiviteit voor jou en je collega’s.

Organiseer een online bedrijfsuitje | Virtuele teambuilding

Wil je een bedrijfsuitje regelen voor je collega’s, maar wil je dit graag als een online bedrijfsuitje organiseren? Het is soms lastig om iedereen bij elkaar te krijgen en daarom is virtuele teambuilding nog steeds heel populair! Bij Uitjesbureau Maastricht hebben we de vetste online bedrijfsuitjes met spanning, grappige thema’s en zelfs op maat gemaakte virtuele teambuilding activiteiten! Een bedrijfsuitje is in onze ogen heel belangrijk om het teamgevoel te versterken en ook om in een andere omgeving weer de connectie met elkaar aan te gaan. Laat ons weten wat je wensen, behoeften en doelen zijn voor jullie online bedrijfsuitje en wij gaan met elkaar aan de slag om een geweldige dag voor jullie te organiseren.

Leuke online bedrijfsuitjes met collega’s

Heb je jezelf al verdiept in online bedrijfsuitjes of heb je geen idee waar je uit kunt kiezen? Wij helpen je graag op weg en geven je een aantal tips die je kunt meenemen in je zoektocht naar een virtuele teambuilding activiteit. Ga je voor een gezellige quiz die alle deelnemers individueel spelen of kies je voor een game waarbij alle deelnemers in teams samen moeten werken om tot de oplossing te komen? Bij alle online teamuitjes die wij aanbieden is er een professionele entertainer die vanuit onze studio zorgt voor genoeg entertainment en gezelligheid. Alle techniek wordt van A t/m Z door ons geregeld! Wil je meer informatie over onze online bedrijfsuitjes? Neem dan contact met ons op. Hieronder geven wij je onze beste tips voor leuke online bedrijfsuitjes met collega’s. 

Onze top 3 online bedrijfsuitjes

Healthy WALK TOGETHER

Healthy Walk Together Maastricht is een teambuilding uitje op afstand. Het houdt in dat jij en je collega’s niet fysiek bij elkaar zijn, maar toch met elkaar actief bezig zijn. Dat maakt dit uitje dus uitermate geschikt voor internationale organisaties, want het maakt niet uit waar de deelnemers zich op de wereld bevindenElke deelnemer wandelt individueel een eigen route in de eigen omgeving. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers opdrachten. De opdrachten kunnen gaan over het bedrijf of de organisatie waar je werkt.

GEZELLIGSTE ONLINE PUBQUIZ

De Online Pubquiz biedt de mogelijkheid om toch samen een gezellige activiteit doen, ondanks dat je niet fysiek bij elkaar bent. Tijdens de quizrondes komen verschillende onderwerpen voorbij. Bekende Pubquiz onderdelen zijn actualiteit, sport, geschiedenis en muziek. Je mag laten zien hoe groot jouw algemene kennis is. Hoewel fysiek bij elkaar zijn natuurlijk het gezelligste is, heeft dat online quizzen ook wel weer voordelen: de drankjes zijn thuis een stuk goedkoper en die laatste bitterbal is sowieso voor jou!

UNDER PRESSURE ONLINE

Het online bedrijfsuitje Under Pressure start met een zeer bedreigende situatie! Er ligt een tijdbom op kantoor en jij en collega’s moeten samen dat projectiel onschadelijk zien te maken. De tijd tikt gestaag door en helaas niet in je voordeel. Lukt het jou om samen met je collega’s door hechte samenwerking de bom binnen de tijd te lokaliseren en onschadelijk te maken? Deze razend spannende online teambuilding game wordt gespeeld via Zoom of Teams. Samenwerking, adequaat handelen, goed overleg en kalmte zullen je redden! 

online bedrijfsuitje organiseren | Virtuele teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online bedrijfsuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat | Maatwerk teambuilding

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren eventmanagers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken, zodat de activiteit helemaal aansluit bij jullie wensen en ideeën. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Online Pubquiz met enkel vragen die gaan over je collega’s of bedrijf? Op deze manier creëer je herkenning in de quiz en zeker als je op afstand van elkaar bent, zorgt dat voor nog meer verbinding tijdens een online bedrijfsuitje! Geen enkel verzoek is te gek voor ons!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen