Teamuitje in Maastricht

Ben je bezig met de organisatie van een teamuitje in Maastricht? Bij ons vind je verschillende indoor en outdoor teamuitjes voor groepen collega’s. Bij al onze teamuitjes staat teambuilding centraal. Samen nieuwe dingen leren, ondernemen en mooie momenten meemaken. Wil je meer weten over onze teamuitjes in Maastricht? Lees verder op deze pagina en neem contact met ons op bij vragen! Wij staan voor je klaar.

Boek een teamuitje in Maastricht

Staat het jaarlijkse teamuitje weer voor de deur en ben jij samen met de andere collega’s van de feestcommissie verantwoordelijk voor de activiteiten? Bij ons vind je de leukste teamactiviteiten in Maastricht die je kunt doen met grote en kleinere groepen. Bestaat jouw team, afdeling of organisatie uit 20 of 200 mensen? Het maakt voor ons niets uit! Welke factoren zijn belangrijk voor jouw team om er een geslaagde dag van te maken? Verwachten jouw collega’s een sportieve of juist culinaire dag? Moet het origineel zijn of juist traditioneel? Wat het antwoord ook mag zijn, wij staan voor je klaar om samen een geweldig teamuitje in Maastricht te organiseren. Op deze pagina geven wij je graag een aantal tips voor leuke ideeën van teamuitjes. Vraag vrijblijvend een offerte aan en samen kijken we graag naar de mogelijkheden in Maastricht.

Originele teamuitjes en tips in Maastricht

Wil je graag een origineel teamuitje in Maastricht organiseren? Wij geven je graag tips voor leuke activiteiten met een groep collega’s. Onze originele stadsspellen in Maastricht zijn de bestsellers en doen het altijd erg goed als teamuitje. Wil je graag meer te weten komen over Maastricht? Boek dan bijvoorbeeld ons Geheimen van Maastricht stadsspel. Tijdens deze unieke game ga je in teams op pad om de meeste verborgen geheimen te ontdekken. Maastricht barst van de geschiedenis en hoe leuk is het om samen met je collega’s de onontdekte kant van deze stad te onthullen? Een ander leuk stadsspel waarbij je Maastricht beter leert kennen is ons Monopoly Streets stadsspel. In teams probeer je zo veel mogelijk straten, pleinen en gebouwen te kopen. Je betaald niet met geld, maar met het geven van de juiste antwoorden! Een leuke manier om de stad beter te leren kennen en het werkt ook nog eens als goede teambuilding activiteit! Hieronder geven wij je nog meer leuke tips voor teamuitjes in Maastricht.

Onze top 3 teamuitjes

Wie is de mol maastricht

In samenwerking met de producenten van het tv-programma ‘Wie is de Mol’, IDTV, bieden wij jou en je collega’s de mogelijkheid om zelf het pad van de kandidaten te bewandelen. Goede samenwerking van de deelnemers zijn essentieel om de Mol te ontmaskeren. Je speelt het spel in de prachtige binnenstad van Maastricht. Geef je ogen goed de kost en geniet van al het moois dat Maastricht je laat zien, maar laat je daar niet te veel door afleiden: De Mol slaapt nooit en loert als een roofdier op ook maar de kleinste mogelijkheid om de opdrachten te verpesten. Wie is te vertrouwen en wie niet?

Win voor de voedselbank

Ben je een slechte verliezer of zit verliezen gewoon niet zo in je systeem? Mooi zo, want tijdens dit teamuitje in Maastricht wint iedereenTijdens het stadsspel Win voor de Voedselbank in Maastricht voer je samen met je collega’s in teams verschillende opdrachten uit. Opdrachten die uiteenlopen van kennisvragen en foto- en video-opdrachten tot het ontcijferen van codes en raadsels. Tijdens dit teamuitje zetten we ons keihard in voor de Voedselbank Maastricht. Het Win voor de Voedselbank stadsspel kent alleen maar winnaars. Na afloop doneren wij 5 euro per deelnemer aan de Voedselbank Maastricht.

Maastrichtse Penoze stadsspel

Het misdaadspel Penoze in Maastricht is een spannend en actief teamuitje in de betoverende binnenstad van Maastricht. Jij en je collega’s zitten plotseling diep in de ellende. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Door een aantal raadselachtige relaties van het bedrijf, zijn jij en je collega’s ineens een serieuze partij geworden bij een omvangrijke drugsdeal. Jullie zijn in het bezit gekomen van 1000 kilo cocaïne. Aan jouw team de taak om dat slim op te lossen. Weet jouw team de drugs handig weg te sluizen of sluit het net zich en ontsnappen jullie niet aan de lange armen van de Maastrichtse politie?

teamuitje organiseren in maastricht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Maastricht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Maastricht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Sportieve teamuitjes in Maastricht

Bestaat jouw team uit een groep van sportievelingen? Is een quiz of andere indoor activiteit niet voor jullie weggelegd? Dan zijn onze sportieve teamuitjes in Maastricht misschien wel geschikt voor jullie! Wij hebben verschillende sportieve activiteiten voor grote groepen. Kies je voor een teamuitje waarbij zowel de fysieke als de mentale om de hoek komt kijken? Dan is ons Expeditie Robinson spel misschien wat voor jullie. Net zoals bij het tv-programma komen er verschillende soorten proeven voorbij die jou en je collega’s flink uit jullie comfort zone halen. Samenwerking en creatief nadenken zullen je helpen om de proeven succesvol te voltooien en zo de winst voor Robinson binnen te slepen samen met je teamgenoten. Een andere activiteit die wij aanbieden is de Sportdag voor bedrijven en scholen. Bepaal vooraf welke sportieve activiteiten je wil doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Beachvolleybal, Springtapijt of Waterrace, en nog veel meer! Alle activiteiten worden begeleid door ervaren spelbegeleiders. Veiligheid staat voorop!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen