online teambuilding

Wil je een online teambuilding bedrijfsuitje via Teams of Zoom organiseren? Een uitje op afstand is de ideale manier om een personeelsuitje te organiseren waarbij iedereen vanuit huis of een andere locatie mee kan doen. De kans is groter dat meer mensen aansluiten bij een online bedrijfsuitje, omdat het makkelijker te plannen is. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de leukste online teambuilding uitjes. Bekijk ons aanbod op deze pagina!

online teambuilding uitje organiseren?

Willen jullie tijdens een online teambuilding uitje lekker ontspannen en lachen of ga je voor actie en sensatie? Het belangrijkste tijdens een online teambuilding spel is verbinding met je collega’s. Met onze online personeelsuitjes ga je op afstand met elkaar samenwerken, dit is een uitdaging, maar door goed naar elkaar te luisteren gaat dat helemaal goed komen. Onze online teamactiviteiten dragen bij aan een positievere sfeer op de werkvloer. Zelfs als je thuis werkt. Ben je gek op bekende TV-programma’s zoals Hou van Holland en Deal or No Deal? Dan is onze Grote Online TV Quiz Show helemaal iets voor jou! Wil je liever de kast opgejaagd worden tijdens het online personeelsuitje? Onze online game Under Pressure biedt deze mogelijkheid. Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd de bom die jullie op kantoor vinden onschadelijk te maken?

Virtuele teambuilding met collega’s

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor virtueel teambuilding uitje je wil boeken voor jou en je collega’s? Er is veel keuze en daarom kan het soms lastig zijn een knoop door te hakken. Wil je graag meer informatie over een bepaald online teamuitje of wil je even sparren over de mogelijkheden en je laten inspireren door onze eventmanagers? Laat het ons weten! Samen komen we tot een leuk online personeelsuitje op afstand. Wil je toch liever een live personeelsuitje op afstand organiseren? Kies dan voor een van onze stadsspellen in Maastricht!

Onze top 3 online teamuitjes

Under pressure - the explosive game

Het online bedrijfsuitje Under Pressure start met een zeer bedreigende situatie! Er ligt een tijdbom op kantoor en jij en collega’s moeten samen dat projectiel onschadelijk zien te maken. De tijd tikt gestaag door en helaas niet in je voordeel. Lukt het jou om samen met je collega’s door hechte samenwerking de bom binnen de tijd te lokaliseren en onschadelijk te maken? Deze razend spannende online teambuilding game wordt gespeeld via Zoom of Teams. Samenwerking, adequaat handelen, goed overleg en kalmte zullen je redden! 

gezellige online pubquiz

Deze Online Pubquiz biedt de mogelijkheid om toch samen een gezellige activiteit doen, waar ter wereld iedereen zich ook maar bevindt! Tijdens de quizrondes komen uiteenlopende onderwerpen voorbij. Bekende Pubquiz onderdelen zijn actualiteit, sport, wetenschap, geschiedenis en muziek. Je mag laten zien hoe groot jouw algemene kennis is! Hoewel fysiek bij elkaar zijn natuurlijk het gezelligste is, heeft dat online quizzen ook wel weer voordelen: de drankjes zijn thuis een stuk goedkoper en die laatste bitterbal is sowieso voor jou!

grote online tv quiz show

Samen met je collega’s speel je de leukste online quiz van Maastricht! Een quiz vol interactie en spanning waarbij bekende TV-quizformats de revue passeren. De Grote Online TV Quiz Show staat onder de bezielende leiding van onze quizmaster. Tijdens de online quiz komen populaire programma’s als ‘Ik Hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’ en ‘Deal or No Deal’ voorbij. En uiteraard ontbreken ook de even beroemde als beruchte koffertjes van ‘Miljoenenjacht’ niet tijdens dit online bedrijfsuitje in Maastricht.

online teambuilding met collega's

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje en hoe je online teambuilding het beste tot zijn recht kunt laten komen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online teambuilding uitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online teambuilding uitje op maat

Wil je iets anders dan wat wij op onze website aanbieden of kom je er niet helemaal uit en vind je het lastig een keuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken zodat de online teambuilding activiteit helemaal aansluit op jullie wensen. Zelfs tijdens onze online uitjes staat teambuilding bovenaan. Het is ook mogelijk om vragen over jullie bedrijf of organisatie te verwerken in onze quizzen. Hierdoor geef je een persoonlijke draai aan het spel, waardoor er meer verbinding kan ontstaan. Geen enkel verzoek is te gek voor ons! Wil je toch liever een live bedrijfsuitje? Bekijk hier alle bedrijfsuitjes die wij aanbieden in Maastricht.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen