Personeelsuitje in Maastricht

Als je bezig bent met de organisatie voor een personeelsuitje in Maastricht kun je misschien onze hulp wel goed gebruiken. Wij hebben veel ervaring in het meedenken, plannen, organiseren en uitvoeren van verschillende bedrijfsevenementen. Wij kijken naar jullie wensen, ideeën en doelen en hier stemmen wij de activiteiten op af. Ben je met een groep van 20 of 200 personen? Het maakt voor ons geen verschil! Onze personeelsuitjes zijn geschikt voor grote én kleinere groepen. Teambuilding staat altijd centraal tijdens de opdrachten en daarom zijn onze uitjes zeer geschikt voor groepen collega’s.

Personeelsuitje in Maastricht organiseren

Maastricht is een stad vol geschiedenis, cultuur en het is de enige buitenlandse stad van Nederland. Hoe tof om hier je personeelsuitje te organiseren. Ga je voor een indoor of outdoor personeelsuitje? Wil je meer van Maastricht ontdekken raadden wij je aan om te kiezen voor een van onze outdoor activiteiten zoals een stadsspel. Met een stadsspel ga je in teams op ontdekkingstocht door het oude centrum van Maastricht. Uitgerust met de benodigde spelmaterialen en een tablet gaan jullie op pad. Afhankelijk van het spel dat jullie hebben gekozen worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. Wil je liever gewoon lekker uiteten met je collega’s en ondertussen een leuke quiz spelen? Kies dan voor een van onze dinerspellen of quizzen in Maastricht. Je kunt wat meer relaxen en je bent ook niet afhankelijk van de weersvoorspellingen. Wij geven je graag leuke tips met ideeen voor personeelsuitjes in Maastricht. Laat ons je wensen weten en samen kijken wij naar de opties.

Leuke activiteiten voor een personeelsuitje in Maastricht

Wij delen graag onze leukste activiteiten voor een personeelsuitje in Maastricht met jullie! Want waar begin je nou met de organisatie van een complete dag voor een grote groep collega’s? Wij weten als geen ander hoe veel tijd er gaat zitten in het bedenken van activiteiten en het regelen van locaties, en daarom helpen wij je hier graag bij. Ga je voor een sportieve middag met de altijd uitdagende Expeditie Robinson game? Tijdens Expeditie Robinson speel je in teams verschillende proeven die een mentale én fysieke challenge zijn. Uithoudingsvermogen, samenwerken en communicatie zijn van belang tijdens dit uitdagende personeelsuitje. Wil je het centrum van Mestreech ontdekken en meer te weten komen over deze geweldige stad? Wij hebben een stadsspel ontwikkeld waarbij je samen met je team de onontdekte kant van Maastricht gaat ontdekken. Geheimen van Maastricht is een teambuilding game en door middel van het oplossen van raadsels en het voltooien van opdrachten ontrafel je steeds meer verborgen parels. Wil je nog meer tips over leuke personeelsuitjes in Maastricht? Lees dan snel verder.

Onze top 3 personeelsuitjes

Escape city stadsspel

Een actief personeelsuitje in de mooie historische binnenstad van Maastricht waarbij het aangename met het spannende wordt verenigd. De missie is om door middel van het oplossen van opdrachten, clues, codes en kennisvragen met jouw team te ontsnappen uit dat mooie centrum van Maastricht. Escape City is een sociaal, spannend en actief personeelsuitje waarbij skills als samenwerking en overleg jouw team de weg wijzen naar de uitweg. Al deze factoren maken dit ontsnappingsspel bijzonder geschikt als teambuilding uitje.

Moorddiner in maastricht

Het Moorddiner is een personeelsuitje in Maastricht, waarbij spanning en ontspanning naadloos samenvloeien! Er is een raadselachtige moord gepleegd en het is aan jou en je collega’s om dit lastige mysterie op te lossen. Met behulp van een rollenspel, een script en kostuums moeten jullie samen de puzzelstukjes bij elkaar zoeken om deze raadselachtige moord op te lossen. Tussen het oplossen van de zaak door geniet je samen van een heerlijk driegangendiner in een van de vele gezellige horecalocaties in Maastricht. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Monopoly streets stadsspel

Tijdens het Monopoly Streets stadsspel heeft jouw team als missie om de mooiste straten en pleinen van Maastricht in bezit te krijgenHet voltooien van opdrachten in de betoverend mooie binnenstad van Maastricht levert punten op. Punten zijn munten, dus daarmee kun je Maastrichts vastgoed kopen en wie weet ben je zomaar ineens grootgrondbezitter op het Vrijthof, De Stokstraat of in Wyck. Evenals bij het bordspel kun je ook in deze versie van Monopoly, Algemeen Fonds en Kanskaarten trekken. Hierdoor blijft het spel tot het laatste moment spannend.

Organiseer een personeelsuitje in Maastricht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Maastricht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Maastricht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen in Maastricht als personeelsuitje

Lekker ontspannen tijdens een quiz als personeelsuitje in Maastricht? Een quiz is leuk voor grote en kleine groepen. Wij bieden verschillende quizzen aan in Maastricht met diverse thema’s. Bij ons vind je de traditionele Pubquiz met veel actuele vragen en thema’s zoals wetenschap, film, aardrijkskunde en muziek. Heb je al vaak een Pubquiz gespeeld en wil je een keer wat anders? Wij hebben ook een Hou van Holland quiz met hilarische quizvragen maar ook opdrachten zoals ‘Geen Ja, Geen Nee’ en ‘het Boodschappenspel’. Deze quiz heeft een andere insteek en dat maakt de Hou van Holland quiz net weer anders dan de traditionele Pubquiz in Maastricht. Je kunt onze quizzen los spelen, maar je kunt het spel ook spelen tussen de gangen van een diner of lunch door. Wil je graag meer informatie over een van onze quizzen in Maastricht? Neem contact met ons op.

Maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Maastricht

Met een maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Maastricht heb je niet alleen een gezellige middag met je collega’s, maar steun je ook nog eens een goed doel! Ga met een voldaan gevoel naar huis aan het einde van deze dag. Wij hebben verschillende personeelsuitjes waarbij mens, milieu en duurzaamheid voorbij komt. Wil je een bijdrage leveren aan de Voedselbank in Maastricht? Kies dan voor het stadsspel Win voor de Voedselbank. Speel uitdagende opdrachten en zamel zoveel mogelijk geld in. Wil je liever zelf kiezen voor welk goed doel jij en je collega’s gaan strijden? Dat kan met onze Charity games. Wij hebben een indoor Charity Dinner Game en een outdoor Charity Escape. Aan het begin van deze MVO-uitjes kies je met behulp van onze Charity Stemwijzer een goed doel dat past bij de waarden van jou en je teamgenoten. Met een MVO bedrijfsuitje doneren wij van Uitjesbureau Maastricht ook een bedrag van 5 euro per persoon aan het gekozen goede doel!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen