Afdelingsuitje in Maastricht

Op zoek naar een afdelingsuitje in Maastricht met je collega’s? Bij ons vind je tal van leuke activiteiten die je kunt doen samen met je collega’s in het centrum van Maastricht. Wij bieden niet alleen outdoor activiteiten aan, maar ook uitdagende indoor activiteiten. Of je nu met een groep van 20 of 120 personen bent, het maakt voor ons niets uit! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van afdelingsuitjes voor grote groepen en dit is wat wij het liefste doen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle leuke locaties in Maastricht. We maken er met elkaar een geweldige dag van voor jou en je collega’s.

Afdelingsuitje met collega's organiseren

Wil je een leuk afdelingsuitje in Maastricht voor je collega’s organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Uitjesbureau ben je aan het juiste adres voor de leukste en meest uitdagende activiteiten in de binnenstad! Wil je voor een indoor of outdoor activiteit gaan? Heb je ons aanbod al bekeken en heb je nog vragen? Onze ervaren eventmanagers helpen je graag om een afdelingsuitje te vinden die helemaal aansluit bij jullie wensen. Onze afdelingsuitjes vinden altijd plaats in het centrum van Maastricht, tenzij jullie een andere (of eigen) locatie ter beschikking hebben. Wij werken samen met diverse restaurants en evenementenlocaties in de binnenstad. Door de jarenlange samenwerkingen kennen wij de tofste plekjes en weten wij ook precies welke locatie past bij verschillende wensen. Heb je ons aanbod al bekeken, maar heb je nog vragen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor een afdelingsuitje in Maastricht.

Leukste ideeën voor een afdelingsuitje in Maastricht

Wij willen je graag inspireren met leuke activiteiten voor een afdelingsuitje in Maastricht. Onze ervaren eventmanagers hebben de leukste ideeën voor jou en de collega’s van jouw afdeling. Bestaat jouw team uit jonge sportievelingen die wel houden van een beetje actie en uitdaging? Het Expeditie Robinson bedrijfsuitje is dan helemaal geschikt voor jullie! Dit is een uitje waarbij iedereen z’n kwaliteiten aan bod komen, niet alleen fysieke maar ook mentale kracht zijn zeer belangrijk tijdens dit sportieve afdelingsuitje. In teams strijd je tegen elkaar tijdens verschillende proeven. Het enige verschil met het tv-programma is dat je nu niet op een onbewoond eiland zit! Ga je liever voor een indoor afdelingsuitje in Maastricht? Ons spannende Moorddiner is een geweldig dinerspel, waarbij je samen met je collega’s in de rol kruipt van rechercheur. Dit dinerspel is geschikt voor kleinere afdelingen van 12 tot 24 personen. Iedereen kruipt in de rol van een personage inclusief script én kostuums. Dit wordt gegarandeerd een gezellige avond vol hilarische momenten en natuurlijk een heerlijk driegangendiner!

Onze top 3 afdelingsuitjes

Ontdek de Mol dinerspel

Tijdens het teamuitje Ontdek de Mol met diner in Maastricht, combineer je samen met je collega’s een spannend spel met een heerlijk ontspannend driegangendiner. De teams werken tussen de gangen van een heerlijk diner door samen om aan de opdrachten te voldoen, maar één iemand in jouw team probeert roet in het eten te gooien. Er zit een Mol in elk team die er alles aan doet om dwars te liggen. Hoe snel heb jij de Mol in het vizier? Het doel van het spel is om met jouw team de opdrachten te voltooien en zo veel mogelijk geld voor de pot te verdienen.

Be smart in maastricht

Het stadsspel Be Smart is een actief op maat gemaakt afdelingsuitje in Maastricht. Bind de strijd aan met je collega’s terwijl je geniet van een heerlijke wandeling door de wonderschone binnenstad van Maastricht. Je kunt een eigen thema koppelen aan dit stadsspel in Maastricht, zoals bijvoorbeeld duurzaamheid of maak er een recruitmentgame van voor nieuwe collega’s. De vragen en opdrachten die vooraf worden ingestuurd, kunnen wij in de app toevoegen zodat dit bedrijfsuitje in Eindhoven helemaal op maat wordt samengesteld. Boek dit unieke afdelingsuitje snel.

La casa de papel in maastricht

Zijn jij en je collega’s trouwe fans van de fantastische Netflix-serie La Casa de Papel? Dan hebben wij het perfecte afdelingsuitje voor jullie! Tijdens deze bloedstollend spannende avond in Maastricht stappen de deelnemers in de schoenen van de hoofdpersonages uit deze populaire serie. Slaagt jouw team erin om iedereen te slim af te zijn? Jouw team krijgt opdrachten mee van de grote baas, ‘El Professor’, waarmee de kluis van de Koninklijke Munt gekraakt moet worden. Dit zinderende spel wordt tussen de gangen van een heerlijk driegangendiner door gespeeld.

afdelingsuitje organiseren in Maastricht?

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Maastricht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Maastricht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen voor bedrijven in Maastricht

Wil je een gezellige avond met je collega’s in Maastricht organiseren? Een quiz is dan altijd een goed idee! Onze quizzen bestaan uit actuele quizvragen met verschillende thema’s. Een quiz boek je altijd inclusief een van onze ervaren quizmasters, die zorgen voor genoeg entertainment tijdens de quiz. Je kunt onze traditionele Pubquiz los boeken, maar ook tijdens het diner of tijdens een lunch. Hebben jullie al vaak genoeg een Pubquiz gespeeld met elkaar? Dan kun je ook een van onze quizzen met thema boeken zoals de Hou van Holland quiz of onze Ranking your Colleagues quiz. Kortom, bij ons vind je de leukste quizzen van Maastricht! Geef ons je wensen door en samen met onze eventmanagers organiseren wij een geweldige middag of avond voor jou en je collega’s.

Stadsspellen in Maastricht

Het oude centrum van Maastricht is zeer geschikt voor een leuk stadsspel. Er is genoeg te zien en te beleven tijdens een outdoor afdelingsuitje in Maastricht. Voltooi uitdagende opdrachten en kennisvragen op het historische Vrijthof en wandel over de Sint Servaarbrug, de oudste brug van Nederland! Maastricht zit vol met kleine steegjes, straatjes en pleinen en het barst van de interessante geschiedenis. Ontdek de leukste geheimen en weetjes tijdens het Geheimen van Maastricht stadsspel. Tijdens een stadsspel ga je in teams van 6 tot 8 personen het centrum van Maastricht in om de leukste opdrachten te voltooien. Een stadsspel duurt gemiddeld 2,5 uur exclusief een halfuur speluitleg en een halfuur prijsuitreiking. Wil je meer weten over onze verschillende stadsspellen als afdelingsuitje? Klik op de button hieronder en ontdek al onze stadsspellen in Maastricht.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen