Gamification in Maasrtricht

Pas door middel van gamification, business games of serious gaming in Maastricht nieuwe speltechnieken en game elementen toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen is het ook mogelijk om interessante stof onder je personeel levendig te maken of om positieve gedragsverandering te stimuleren. Door middel van het succesvol uitvoeren van business games of gamification verhoog je de productiviteit van je collega’s en van jezelf. Met het spelen van een business games in Maastricht werk je aan de teambuilding en breng je de connectie tussen de werknemers naar een hoger niveau.

Gamification training bedrijfsuitje Maastricht

Wat is gamification in Maastricht? Gamification is een vorm van zakelijke training waarbij je spelelementen gebruikt om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als teambuilding uitje in Maastricht. Bij gamification staat gedrag stimuleren centraal. Gamification is geen spel, het is veel meer dan dat. Het is een manier om het werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren alle deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor gamification geldt dat onze games aan te passen zijn naar jouw specifieke vraagstuk en/of branche.

Wist je dat gamification op het werk de productiviteit van werknemers met maar liefst 40% boost?   

De kracht van gamification in Maastricht is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Gamification combineert leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Op deze pagina vind je een overzicht van de gamification onderdelen voor bedrijven die wij verzorgen in Maastricht.

gamification in Maastricht

Ranking your buzz-ness

Een gezellig bedrijfsuitje in Maastricht, waarin eerlijkheid voorop staat! Om de meest pure antwoorden op de stellingen te krijgen wordt er gebruik gemaakt van ‘ranking’ zoals je dat misschien kent van het bekende Tv-programma Ranking the Stars. Je krijgt tijdens dit bedrijfsuitje ongefilterde feedback. Het ‘ranken’ maakt dat de opzet luchtig en ontspannen is, maar de deelnemers worden wel gestimuleerd om hun eerlijke mening te geven. Dit managementspel Ranking your Buzz-ness in Maastricht is leerzaam voor jou als werkgever en bijzonder geschikt als bedrijfsuitje!

Walk the talk - kernwaarden

Hoe kijkt jouw personeel aan tegen de missie, visie en kernwaarden van de organisatie? Dat is de vraag die centraal staat tijdens dit leuke en leerzame bedrijfsuitje in Maastricht. De business game Walk The Talk is een actief en uitdagend stadsspel, waar zowel de ervaren krachten als de nieuwe werknemers van leren. De teams worden door de stad geleid door middel van een GPS-signaal. De teams lopen tegen verschillende opdrachten en hindernissen aan, zoals foto-en video-opdrachten over de kernwaarden, quizvragen over het bedrijf en kennisvragen over Maastricht.

Digital escape room haarlem

De Digital Escape Room in Maastricht is een zinderend personeelsuitje waarbij de spanningen hoog op kunnen lopen! Binnen negentig minuten moet jouw team zien te ontsnappen uit de Digital Escape Room. Terwijl jij en je teamgenoten de hersens kraken om de oplossing te vinden, tikt de klok gestaag door. Helaas tikt de klok doorgaans niet in je voordeel. Overleg goed met je teamgenoten hoe jullie tot de oplossing kunnen komen en wees creatief. Na negentig zenuwslopende minuten weten we welk team zich tot de echte Houdini’s hebben gekroond! 

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je tijdens gamification de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving. Wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

onboarding scenario

Ben je op zoek naar een leuke introductie game voor nieuwe medewerkers voor jouw organisatie in Maastricht? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte training voor bedrijven maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen