Groepsuitje in Maastricht

Ben je bezig met de organisatie van een groepsuitje in Maastricht? Wij helpen je daar graag bij. Je kunt verschillende kanten op met een groepsuitje en daar willen wij je graag meer over vertellen. Op deze pagina maak je kennis met onze verschillende indoor en outdoor activiteiten in Maastricht. Onze groepsuitjes zijn geschikt voor grote en kleine groepen en daarom zit er voor iedereen wel een leuke activiteit tussen! Wil je meer weten over de verschillende groepsuitjes in Maastricht die wij aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat je inspireren door onze tips en ideeën.

Organiseer een groepsuitje in Maastricht

Ben je op zoek naar een leuk groepsuitje in Maastricht voor je collega’s? Stop met zoeken! Je bent bij ons aan het juiste adres. Arrangementen op maat maken en originele groepsuitjes bedenken is wat wij dagelijks doen. Ben je met een groep van 20 of 200 personen? Het maakt voor ons niets uit. Wij zijn gespecialiseerd in groepsuitjes voor grote groepen en het is bij ons zelfs mogelijk om een groepsuitje op maat samen te stellen. Iets wat helemaal aansluit bij jullie wensen en wat alle collega’s leuk vinden. Bij elke activiteit die wij organiseren is ons doel om er een geslaagde dag van te maken, waarbij alle collega’s een leuke tijd hebben. Wil je een specifiek doel behalen, zoals het beter leren kennen van collega’s of de kernwaarden meer laten leven? Geef het aan en samen zorgen wij ervoor dat jullie doelen behaald worden tijdens het groepsuitje in Maastricht.

Leuke ideeën voor groepsuitjes in Maastricht

Wij hebben een groot assortiment van verschillende groepsuitjes in Maastricht. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben wij op deze pagina onze favorieten weergegeven. We geven je graag tips voor de leukste uitjes in Maastricht. Wat dacht je van ons originele Wie is de Mol bedrijfsuitje? In samenwerking met de tv-producent IDTV hebben wij een unieke game ontwikkeld. Door onze unieke samenwerking met IDTV zijn wij het enige evenementenbureau in Nederland die dit originele Wie is de Mol groepsuitje aan mogen bieden. Alleen bij ons vind je dus alle originele tunes, jokers, opdrachten, vrijstellingen en natuurlijk de bekende eindtest met 10 vragen over het doen en laten van de Mol. Een andere toffe game die wij aanbieden is de Escape City in Maastricht. In teams is het de bedoeling dat jullie gaan ontsnappen uit een gedeelte van de stad. Je speelt deze escape game dus in de buitenlucht! Door middel van het succesvol voltooien van diverse opdrachten krijg je steeds meer aanwijzingen en informatie om de uitweg te vinden. Al onze activiteiten zijn gefocust om de teambuilding naar een hoger level te tillen. 

Onze top 3 groepsuitjes

Geheimen van Maastricht

Tijdens dit groepsuitje in Maastricht deelt de mooiste stad aan de Maas haar mooiste geheimen met jouw en je collega’s! Die geheimen worden natuurlijk niet zomaar prijsgegeven, daar moet je wel iets voor doen. De deelnemers gaan in teams op zoek naar de verborgen schatten van Maastricht. Een leuk, spannend, leerzaam en actief stadsspel! Welk team weet de meeste geheimen van Maastricht te ontfutselen? Ontdek het tijdens dit outdoor groepsuitje.

Walking Dinner Maastricht

Met hetgroepsuitje Walking Dinner in Maastricht combineer je een fijne stadswandeling met een heerlijk driegangendiner! Onze stadsgids leidt jou en je collega’s rond door Maastricht en tussen de wandelingen door geniet je samen van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. Tijdens het bedrijfsuitje Walking Dinner in Maastricht is er geen vaste tafelschikking. Op deze manier kom je steeds met andere collega’s in gesprek.

Hou van Holland quiz maastricht

In de meest on-Nederlandse stad van Nederland spelen we de grote gezellige Hou Van Holland Quiz. Dit groepsuitje in Maastricht geeft jou en je collega’s een avond vol leuke verrassingen, waarbij je kennis over Nederland en de Nederlandse cultuur stevig op de proef wordt gesteld! Wat weten jij en je collega’s van de Nederlandse geschiedenis, echt typisch Nederlandse gebruiken en hoe zit het met jouw kennis van het Nederlandstalige lied? Ontdek het tijdens deze gezellige quiz!

groepsuitje op maat in Maastricht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Maastricht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Maastricht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Dinerspellen als groepsuitje in Maastricht

Het weer in Nederland is vaak onvoorspelbaar en daarom is het fijn om ook indoor groepsuitjes in Maastricht te kunnen boeken. Op deze manier hoef je geen rekening te houden met de weersomstandigheden en kan je groepsuitje altijd doorgaan. Onze dinerspellen zijn daarom zeer geschikt om te spelen tijdens de koudere maanden, maar zelfs in het voorjaar of de zomer worden deze games geboekt. Een dinerspel is een unieke ervaring, omdat je tussen de gangen door een leuke game speelt. Wij hebben een divers aanbod van verschillende dinerspellen met thema’s als spanning, grappig of quizzen. Er is voor ieder wat wils! Kies bijvoorbeeld voor ons Escape Dinner, een spannend dinerspel waarbij je moet ontsnappen uit een escape room. Je kunt al onze dinerspellen ook boeken tijdens een heerlijke uitgebreide lunch!

Sportieve groepsuitjes in Maastricht

Onze sportieve groepsuitjes in Maastricht zijn de perfecte balans tussen actief bezig zijn en teambuilding. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal bij onze sportieve uitjes in Maastricht. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Laat zien hoe goed je kunt samenwerken en waar jouw sportieve talenten liggen. Of heb je zin in verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag voor bedrijven? Je kunt de Sportdag organiseren bij een buitenlocatie in de buurt van jullie kantoor, maar het is ook mogelijk om de Sportdag te organiseren in een park in de buurt. De activiteiten bij de Sportdag zijn altijd onder begeleiding van ervaren instructeurs. Veiligheid staat altijd voorop! 

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen