Dinerspel in Maastricht

Wil je lekker uiteten met je collega’s terwijl je ook geniet van entertainment tijdens het de zomer van 2024? Dat kan tijdens onze dinerspellen in Maastricht. Met een dinerspel geniet je van een driegangendiner in een sfeervolle horecalocatie en tussen de gangen door speel je een spannende of juist gezellige game aan tafel. Op deze manier is er genoeg tijd om bij te praten met elkaar. Wil je meer weten over onze verschillende dinerspellen in Maastricht? Bekijk deze pagina en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Boek een dinerspel in Maastricht met collega's

Organiseer dit jaar eens een dinerspel in Maastricht voor je collega’s. Met een dinerspel kun je alle kanten op en werk je samen aan een sterkere band met je collega’s. Dinerspellen zijn zeer geschikt om de teambuilding naar een hoger level te tillen. De afwisseling van entertainment en lekker genieten van een diner maken een dinerspel hét ultieme bedrijfsuitje in Maastricht. Bij ons vind je een ruim aanbod van verschillende games aan tafel met diverse thema’s en categorieën. Een dinerspel wordt altijd gehost door een van onze ervaren entertainers en spelbegeleiders. Zij verzorgen het entertainment tijdens het bedrijfsuitje en zijn ook jullie aanspreekpunt op de avond zelf. Wist je dat je een dinerspel ook tijdens de lunch kunt spelen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Kies een dinerspel met een passend thema in Maastricht

Ben je bezig met de organisatie van een leuk bedrijfsuitje in Maastricht? Combineer het diner met een leuk spel aan tafel. Onze dinerspellen variëren in verschillende thema’s. Al ruim 24 jaar organiseren wij succesvolle teambuilding activiteiten in Maastricht en kennen wij de leukste locaties en restaurants. Een dinerspel organiseren wij altijd in een horecalocatie met een besloten ruimte. Op deze manier kunnen jullie de game spelen zonder dat andere gasten jullie storen. Het restaurant regelt het diner voor jullie en wij organiseren het gekozen spel. Je kunt kiezen uit verschillende dinerspellen en categorieën. Heb je een team van collega’s dat wel houdt van een beetje spanning en sensatie? Kies dan bijvoorbeeld voor het Moorddiner. Het Moorddiner is een dinerspel waarbij je samen met je collega’s een moordzaak op gaat lossen. Inclusief kostuums en scripts stapt iedereen in een personage. De rechercheur van dienst zorgt er persoonlijk voor dat iedereen wordt ondervraagd. Lukt het jullie om de moord op te lossen? Wil je liever een wat luchtiger spel spelen? Ons hilarische Hou van Holland dinerspel is een bedrijfsuitje waarbij lol maken centraal staat. Beantwoord in teams de typisch Hollandse quizvragen en voer hilarische opdrachten uit. Of toch zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

Onze top 3 dinerspellen

Virtual reality dinerspel

Het Virtual Reality Dinerspel in Maastricht is een bedrijfsuitjewaarbij je toegang krijgt tot een andere wereld. Tussen de gangen van een overheerlijk driegangendiner door bewegen de deelnemers zich in een virtuele wereld. Iedereen verandert in Avatars die zichtbaar zijn door de VR-bril. Met een koptelefoon en microfoon kun je met elkaar communiceren. Het spel wordt tussen de gangen van een copieus driegangendiner door gespeeld. Tijdens het diner gaan de VR-brillen even af en is het tijd om lekker te genieten van al het heerlijks dat ter tafel komt en bij te praten met je collega’s. 

Ontdek de mol Dinerspel

Tijdens dit teamuitje in Maastricht genieten jij en je collega’s van een driegangendiner in het hart van de Limburgse hoofdstad. Tussen de gangen door speel je in teamverband het spannende dinerspel Ontdek de Mol. Zorg dat al je zintuigen en focus vol op standje ‘AAN’ staan! In elk team zit namelijk een Mol die de opdrachten in de soep probeert te laten lopen. De Mol is al een tijdje op de hoogte van zijn of haar rol en heeft uitgebreid de tijd gehad om te bedenken hoe de opdrachten gesaboteerd kunnen worden. Het team en de Mol staan ongemerkt lijnrecht tegenover elkaar in het spel.

Ranking your colleagues diner

Tijdens dit gezellige en hilarische dinerspel in Maastricht gaan jij en je collega’s elkaar in de meest pure vorm beoordelen. Aan de hand van totaal uiteenlopende stellingen komen jullie eigenschappen, aparte gewoontes en onhebbelijkheden bovendrijven. Vragen en stellingen zoals, welke collega is nooit te beroerd om een extra klusje te doen? Bij wie kun je je oren te luister leggen voor de laatste ‘juicy’ roddels? Welke collega is de grootste flirt? Het zijn zomaar wat vragen die de revue kunnen passeren tijdens deze vrolijke avond. Durf jij jezelf bloot te geven?

Dinerspellen en themadiners in Maastricht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Maastricht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Maastricht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Maatschappelijk verantwoorde dinerspellen in Maastricht

De kans is groot dat jouw organisatie veel bezig is met verduurzamen en maatschappelijke doelen. Hoe fijn is het dan om een bedrijfsuitje in Maastricht te organiseren waarbij het maatschappelijke aspect voorop staat? Wij bieden verschillende dinerspellen aan waarbij dit het geval is. Dit noemen wij MVO-bedrijfsuitjes, MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een van ons meest geboekte MVO dinerspellen is de Charity Dinner Game. Tijdens dit dinerspel in Maastricht ga je in teams verschillende opdrachten voltooien die te maken hebben met diverse goede doelen. Aan het begin van dit bedrijfsuitje kiest elk team een goed doel uit aan de hand van onze Charity Stemwijzer. Uiteindelijk wordt er 5 euro per deelnemer gedoneerd aan het goede doel wat het winnende team heeft gekozen.

Escape games in Maastricht

Je kent vast en zeker de escape rooms waarbij je moet ontsnappen uit een ruimte en de kans is groot dat jullie dit al een keer hebben gedaan als bedrijfsuitje. Maar wist je dat wij ook verschillende escape games aanbieden tijdens het diner? Een unieke ervaring, want je moet namelijk tijdens het diner verschillende uitdagende opdrachten uitvoeren om te ontsnappen. Je kunt kiezen voor ons Escape Dinner, maar wij hebben ook een fantastische virtual reality escape game La Casa de Papel Dinero. Tijdens het VR dinerspel ga je op zoek naar verschillende informatie in de virtuele wereld. Deze informatie heb je weer nodig in de echte wereld om tot de oplossing van de escape game te komen. Lukt het jou en je teamgenoten om alle oplossingen voor de ontsnapping te ontdekken?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen