Gamification: Walk the Talk Maastricht

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-maastricht

gamification training

Tijdens het bedrijfsuitje Walk the Talk in Maastricht combineer je het nuttige met het aangename! Op deze dag leren de medewerkers op een originele manier meer over de missie, visie en kernwaarden van jouw organisatie. In teams ga je het centrum van Maastricht in, om samen met je collega’s diverse creatieve en uitdagende opdrachten uit te voeren.  

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Kom tot nieuwe inzichten tijdens Walk the Talk in Maastricht

Hoe kijkt jouw personeel aan tegen de missie, visie en kernwaarden van de organisatie? Dat is de vraag die centraal staat tijdens dit leuke en leerzame bedrijfsuitje in Maastricht. De business game Walk The Talk is een actief en uitdagend stadsspel, waar zowel de ervaren krachten als de nieuwe werknemers van leren. In teams van 3 tot 5 personen gaan de deelnemers het mooie oude centrum van Maastricht in, voorzien van een tablet en plattegrond. De teams worden door de stad geleid door middel van een GPS-signaal. Onderweg lopen de teams tegen verschillende opdrachten en hindernissen aan, zoals foto-en video-opdrachten over de kernwaarden, quizvragen over het bedrijf en natuurlijk kennisvragen over Maastricht. Alle handelingen van het team worden opgeslagen op de tablet.      

Wat kun je verwachten van Gamification Walk The Talk in Maastricht?

De deelnemers aan dit personeelsuitje verzamelen op een afgesproken locatie in Maastricht. Dat kan in een gezellige horecalocatie, maar ook bij jullie op kantoor. Na de introductie en speluitleg worden de teams bekend gemaakt en dan kan het spel van start gaan! Het spel heeft een rustige opbouw. Je hoeft niet gelijk je hoofd te breken over lastige vragen met betrekking tot de kernwaarden. Naarmate je verder komt in het spel wordt steeds duidelijker welke kant we op gaan.

Welke kernwaarden vertegenwoordigt jouw werkgever eigenlijk? De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat is jouw visie daarop? Hoe denk jij als individu over die kernwaarden en hoe verhoudt zich dat tot de gedachten van de andere teamleden? Alles wordt vastgelegd in verschillende foto/video-opdrachten die de teams moeten uitvoeren. Terwijl jij en team zich bezighouden met de opdrachten, ziet de begeleiding in het systeem de input binnenkomen.

Zodra de tijd voorbij is keer je met team terug naar de startlocatie. Daar zien we welk team het er het beste vanaf heeft gebracht. Met een gespecialiseerde coach blikken we terug op we deze dag. Perfecte antwoorden bestaan niet, het is juist de bedoeling om een discussie starten en te stimuleren dat iedereen zelf gaat nadenken over de kernwaarden. De bedoeling van deze dag is dat de kernwaarden gaan leven binnen jouw team!

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers op een originele wijze meer bewust maken van de kernwaarden van de organisatie? Kies voor dan voor onze Walk The Talk Gamification in Maastricht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan behalve in Maastricht ook in andere grote steden worden geboekt zoals bijvoorbeeld in het zuiden des lands zoals Eindhoven, Breda en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen