Healthy Walk Together | Outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-maastricht

actief MVO teambuilding

Healthy Walk Together Maastricht is een teambuilding uitje op afstand. Het houdt in dat jij en je collega’s niet fysiek bij elkaar zijn, maar toch met elkaar actief bezig zijn. Dat maakt dit uitje dus uitermate geschikt voor internationale organisaties, want het maakt niet uit waar de deelnemers zich op de wereld bevinden. Elke deelnemer wandelt individueel een eigen route in de eigen omgeving. Lekker gezond samen aan de wandel in Maastricht, maar dan net even anders!

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together Maastricht: Teambuilding op afstand

Hoe organiseer je een leuk teambuilding uitje in Maastricht als de werknemers van jouw bedrijf verspreid over de globe wonen? Het antwoord is makkelijk en het is zo simpel als dat het klinkt: ga allemaal tegelijk wandelen en voeg er een spelelement aan toe. Tijdens de Healthy Walk Together doen jij en je collega’s op die manier aan teambuilding op afstand. Iedere deelnemer downloadt de Healthy Walk Together-app op de smartphone. Vervolgens gaan alle deelnemers vanaf hun eigen locatie tegelijkertijd op pad. Of je nou door Maastricht of door Manhattan wandelt, op een mooi strand in Madeira flaneert of lekker door Wyck in Maastricht loopt: dat maakt dus niet uit! Start de game in de app en loop een aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 1000) om het digitale slot te openen. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers opdrachten. De opdrachten gaan over het bedrijf of de organisatie. Dat kunnen foto- en video-opdrachten zijn, maar ook raadsels of meerkeuzevragen.

Wat kun je verwachten van Healthy Walk Together Maastricht?

Het spel kan van start gaan zodra alle deelnemers de app hebben gedownload. Wil je de deelnemers een boodschap meegeven vanuit het management? Dan kunnen wij een filmpje toevoegen waarin de CEO iedereen verwelkomt en een introductie geeft. Wanneer het spel van start gaat, gaan de deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest dus zijn of haar eigen route. Met dit teamuitje creëer je zo op afstand verbinding tussen je medewerkers. Wij noemen het virtuele teambuilding.

De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt bij of je het benodigde aantal stappen hebt gezet. Is een vooraf besproken stappendoel bereikt? Dan ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Bij het openen van de opdracht zie je één of meerdere vragen, codes, puzzels of andere quizonderdelen verschijnen in de app. Zo loop je meermaals een bepaald aantal stappen, waarna je een leuke of uitdagende opdracht moet uitvoeren. 

Dit bedrijfsuitje kun je ook verdelen over meerdere dagen zodat je medewerkers elke dag een fijne gezonde wandeling maken! Wandelen is goed voor de mentale en fysieke gezondheid, dus je werknemers worden er fitter en actiever van.

De vragen en opdrachten kunnen afgestemd worden op het bedrijf. Wil je jouw medewerkers milieubewuster maken en een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit teamuitje op afstand? Dan is het een leuk idee om de deelnemers tijdens de wandeling zwerfafval te laten opruimen. Daarmee kunnen extra punten verdiend worden! Op die manier werk je met jouw bedrijf niet alleen aan het welzijn van jou en je medewerkers, maar help je ook mee aan een schonere planeet. Een Win-winsituatie!

Offerteaanvraag

Dit teamuitje is overal in Nederland te boeken. Durf jij deze gezond sportieve strijd op afstand aan met je collega’s? Wil je meer weten over dit virtuele teambuilding uitje in Maastricht? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen