Waterproeverij in Maastricht

» Uitje » Waterproeverij-in-maastricht

proeverij workshop

De onwetenden die denken dat een slok water in Maastricht net zo smaakt als een slok water in Den Helder of Groningen, weten na deze waterproeverij workshop wel beter! Je zult je verbazen over de diversiteit aan smaken van water, ook in een klein land als Nederland. De watersommelier leert jou en je collegas tijdens deze workshop water proeven en de smaakverschillen herkennen.  

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Waterproeverij in Maastricht | Workshop met collega’s 

Tijdens deze bijzondere workshop in Maastricht maak je kennis met de wondere wereld van het drinkwater. Al het water dat jij en je collega’s gaan proeven heeft een andere smaak. Water uit een bron, water uit de kraan, mineraalwater, meer of minder chloor in drinkwater: het verschilt allemaal per streek. Naast het proeven van het water leer je dus ook veel over water. Wist je bijvoorbeeld dat bronwater niet rechtstreeks uit de bron komt en mineraalwater juist wel? Welke grote waterbedrijven hebben het goed voor met het milieu? Hoe ontstaat de smaak van water? Waar in Nederland komt het beste water uit de kraan en hoe bepaalt men dat? Tijdens deze workshop in Maastricht krijg je antwoord op deze en vele andere vragen! Na dit leerzame personeelsuitje in Maastricht kent de wondere wereld van het water geen geheimen meer voor jou!

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Maastricht?  

Bij deze workshop worden de deelnemers verwelkomd door de waterspecialisten bij een locatie in Maastricht of op een zelfgekozen (eigen) locatie. Na een korte introductie gaat de proeverij beginnen. De waterspecialisten vertellen je alles over het water dat jij dagelijks drinkt. Samen met je collega’s duik je in de wondere wereld van het water en zo leren jullie de ins en outs over water en waterwinning.

Wist jij bijvoorbeeld dat water van verschillende minerale samenstellingen die je drinkt bij je eten of je wijn van invloed kan zijn op de smaak? Of dat bruisend water je smaakpapillen reinigt? En wat is nou het verschil tussen hard en zacht water? Maar ook de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd: al die factoren spelen een rol in onze smaakbeleving! 

Offerteaanvraag

Is je interesse gewekt en wil je deze leuke, bijzondere en leerzame workshop in Maastricht boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze interessante waterproeverij is behalve in Maastricht ook te boeken in andere grote steden in het zuiden des lands zoals Breda, Eindhoven en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 424 beoordelingen klanten vertellen