Summer Dream Party in Maastricht

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-maastricht

bedrijfsfeest

Terwijl het buiten net iets te koud is en de regen striemend tegen de ramen slaat, dagdroom jij op je werk van zomerse temperaturen en tropische stranden. Zat je maar op Mauritius in plaats van in Maastricht. Het bedrijfsfeest Summer Dream Party in Maastricht laat deze dagdroom uitkomen! En zo ben je in een vingerknip van regenachtig Maastricht ineens op dat zonovergoten strand van Mauritius. Het personeelsuitje Summer Dream Party brengt je deze avond in tropische sferen!

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Altijd zomer tijdens het bedrijfsfeest Summer Dream Party in Maastricht!

Of het nou zomer, winter, lente of herfst is in Maastricht: tijdens het bedrijfsfeest Summer Dream Party is het altijd zomer! Dans, drink en geniet van heerlijk eten met je collega’s in tropische sferen. Vergeet je werkplek even tijdens dit gezellige en ongedwongen personeelsuitje, waarbij je elkaar als collega’s eens in een heel andere omgeving leert kennen. Het is ook mogelijk om een thema aan de Summer Dream Party te koppelen zoals bijvoorbeeld een dresscode, een filmthema of een zomerse plek op de aardbol! Gratis naamsuggesties voor dit tropische feest in Maastricht: Mauritius aan de Maas of om het heel Maastrichts te houden, Côte d ’Azuurvlees!

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Maastricht?

Dit zomerse personeelsuitje in Maastricht wordt helemaal naar wens samengesteld en door ons georganiseerd. De locatie, styling, hapjes en alles er nog meer bij komt kijken. Het enige dat jullie zelf moeten doen is feesten en genieten. Jij en je collega’s worden van harte welkom geheten in een gezellige horecalocatie in de mooie, oude binnenstad van Maastricht. De tropische klanken kietelen de oren en de eerste welkomstdrankjes staan al klaar. Zo kom je snel in zomerse sferen!

In The White Lounge staat een uitgebreid dinerbuffet klaar. Terwijl jullie het eten goed laten smaken, heb je ook uitgebreid de tijd om gezellig bij te praten met de collega’s. Na het diner neemt de live-DJ de avond over en dan mogen de voetjes van de vloer! De DJ en eventuele live acts zullen voor een geweldige zomerse sfeer zorgen. Laat je meevoeren op de golven van de heerlijke muziek en gooi die heupen lekker los! Ben je even klaar met dansen en wil je gewoon even relaxed zitten onder het genot van een drankje? Ontspan lekker aan de bar of in onze White Lounge. Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Maastricht waarbij Genieten met een grote G wordt geschreven!

Offerteaanvraag

Het bedrijfsfeest Summer Dream Party in Maastricht wordt geheel op maat en naar jouw wensen samengesteld. Heb je zelf een locatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachten? Of heb je zelf ideeën over de aankleding van de avond? Alles is bespreekbaar en we denken graag met je mee! Heb je interesse in dit vrolijke zomerse bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Maastricht bieden wij dit personeelsuitje ook aan in andere grote zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen