Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Maastricht

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-maastricht

arrangement bekend van TV dinerspel

Tijdens het arrangement Borrelboot met Hou van Holland dinerspel in Maastricht stap je na een ontspannen vaartocht over de Maas weer aan wal. Het is tijd voor de geweldige Hou van Holland quiz, die wordt gespeeld tussen de gangen van een heerlijk driegangendiner door. Laat de hele boel maar varen en geniet zoals men dat alleen kan in Bourgondisch Maastricht! 
 

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Hollandse aankleding
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Rondvaart over de Maas in Maastricht met Hou van Holland Dinerspel 

Onder het genot van een heerlijk drankje, dobberen jij en je collega’s over de Maas. Terwijl Maastricht in al haar pracht langzaamaan jullie voorbijtrekt, klets je gezellig bij met je collega’s. Na deze fijne vaartocht zijn jij en je collega’s ongetwijfeld ook een beetje Maastricht-kenners geworden, als jullie dat nog niet waren! Eenmaal aan wal worden jullie verwacht in het restaurant: het is de hoogste tijd voor het Hou van Holland Dinerspel! 

Wat kun je verwachten van het Hou van Holland Dinerspel in Maastricht?

Nadat de borrelboot weer is aangemeerd en jullie zijn gearriveerd in de horecalocatie, heet onze quizmaster alle deelnemers van harte welkom. Het is tijd voor de quiz én voor een heerlijk driegangendiner. Tussen de gangen van het diner door speel je samen met je collega’s in teams het populaire Hou van Holland-spel. Bij het Hou van Holland spel komen natuurlijk de bekende spellen van het tv-programma ‘Ik Hou van Holland’ voorbij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘Geen Ja, Geen Nee’, ‘Het Boodschappenspel’ en aan het schaamteloos en uit volle borst ‘meezingen’ van grote Hollandse Hits. Van André Hazes tot Limburgs trots Rowwen Hèze, van de Dolly Dots tot Doe Maar en alles er tussenin!  

Er wordt in teams gestreden om de felbegeerde eerste plek op het podium. Welk team neemt een mooie prijs en de eeuwige roem mee naar huis? In de finale van het spel draait elk team aan het Rad van Fortuin. Eén gelukkige slinger kan de tussenstand behoorlijk door elkaar gooien en een zeker lijkende overwinning ineens heel onzeker maken. Dat houdt dit bedrijfsuitje tot de laatste seconde spannend!  

Offerteaanvraag

Dit gezellige en ontspannende bedrijfsuitje in Maastricht is geheel op maat samen te stellen. Wil je meer informatie over dit arrangement in Maastricht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Maastricht is dit personeelsuitje ook te boeken in andere grote steden in het zuiden des lands zoals Breda en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Hollandse aankleding
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen