Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Maastricht

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-maastricht

arrangement bedrijfsfeest

Tijdens dit geweldige personeelsfeest sta samen met je collega’s ineens midden in Marrakech! En dat zonder lange wachttijden op het vliegveld, want je hebt er niet voor hoeven reizen. Tijdens deze avond ben je heel even op vakantie. Maastricht is ineens even heel ver weg wanneer je je in Marrakech waant tijdens dit unieke personeelsfeest!

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Van mooi Maastricht naar de Medina in Marrakech tijdens dit personeelsfeest!

Tijdens dit zeer bijzondere personeelsfeest sta je plotseling even in een sprookje van Duizend-en-een-nacht in Marrakech. Vanaf het Vrijthof in Maastricht stap je deze avond in een oogwenk zomaar ineens de Medina in Marrakech binnen. Terwijl buiten de Medina het leven in Maastricht z’n normale gang gaat, zullen jij en je collega’s je deze avond helemaal in Marrakech wanen! Van de aankleding tot de smalle steegjes, kleurrijke kraampjes, het heerlijke eten, de geuren, de muziek en buikdanseressen. De Maas lijkt hier verder weg dan ooit.

Wat kun je verwachten tijdens het personeelsfeest Machtig Marrakech?

De deelnemers worden welkom geheten bij een locatie in de prachtige oude binnenstad van Maastricht. Wanneer je eenmaal binnen de muren van onze Medina bent, ben je heel snel vergeten dat je in Maastricht zit. Van het ene op het andere moment waan je jezelf namelijk in de Rode Stad, zoals één van de vele bijnamen van Marrakech luidt. Marrakech is beroemd om het heerlijke eten, de gastvrijheid en de rijkdom aan kleuren! Bij binnenkomst worden jij en je collega’s hartelijk welkom geheten door de sultan en zijn harem. Zo kunnen jullie de vele indrukken even rustig op je in laten werken. Onze chefs bereiden ondertussen een heerlijk diner en voor de dorstige mens staat er een uitgebreid drankassortiment ter beschikking. Geniet van al het heerlijks dat voorbijkomt en ondertussen vermaken de marktlui jou en je collega’s met speciale acts.

Na het diner is er uitgebreid de tijd om te ontdekken wat Marrakech allemaal te bieden heeft. Gaat de waarzegster jouw toekomst voorspellen? Of ben jij die stoere collega die op de foto gaat met de buikdanseres en haar reuzenpython? Of doe je mee aan een les buikdansen mee en verras jij je collega's met jouw danstalenten? Alles kan tijdens het bijzondere personeelsfeest Machtig Marrakech in Maastricht!

Wil je even bijkomen van de drukte op het grote plein en lekker ontspannen? Dan kun je even je rust nemen op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens, ondertussen genietend van een heerlijk kopje Marokkaanse thee. Het gezellige en warme kaarslicht laat je heerlijk ontspannen. Geniet ontzettend van alles wat Machtig Marrakech jou en je collega’s te bieden heeft!

Offerteaanvraag

Dit bijzondere personeelsfeest in Maastricht is geheel op maat samen te stellen en kan plaatsvinden op een door ons gekozen locatie, maar mocht je zelf een toplocatie op het oog hebben is dat natuurlijk ook bespreekbaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Maastricht ook te boeken in andere grote steden van het zuiden des lands zoals Den Bosch, Eindhoven en Breda.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen