Gamification: Onboarding Scenario Maastricht

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-maastricht

gamification

Ben je op zoek naar een leuke introductie voor nieuwe medewerkers in Maastricht? Tijdens onze Onboarding Game in Maastricht leren de nieuwkomers het bedrijf op een unieke manier kennen! Het is weer eens wat anders dan een standaard welkomstpraatje. De nieuwe medewerkers maken op een actieve manier kennis met het bedrijf door middel van het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten. Een leuk en warm welkom! 

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Introductie voor nieuwe medewerkers | Onboarding Game Maastricht

Wanneer je als nieuwe medewerker bij een bedrijf in Maastricht komt werken is het altijd spannend. In grote organisaties waar veel mensen werken en het verloop soms groot is kan het als nieuwkomer extra moeilijk zijn om je weg te vinden. Dan is het belangrijk en fijn als je als nieuwe collega een warm welkom krijgt. Tijdens de Gamification Onboarding Scenario in Maastricht leren de nieuwe werknemers het bedrijf, de nieuwe collega’s en de bedrijfscultuur op een originele en interactieve manier kennen. Deze Onboarding Game is zeer geschikt als introductie voor nieuwe medewerkers.

Wat kun je verwachten van het de Onboarding Game in Maastricht?

Tijdens deze introductiedag voor nieuwe medewerkers in Maastricht, wordt het zakelijke met het informele gecombineerd. Op deze dag draait het vooral om het verwelkomen van de nieuwe medewerkers. De nieuwkomers leren op een originele en interactieve wijze hun nieuwe werkgever, de collega's en de bedrijfscultuur kennen. Via een tablet krijgen de nieuwe collega’s uiteenlopende vragen en opdrachten, die te maken hebben met hun nieuwe baan. Denk hierbij aan kennisvragen over het bedrijf of foto- en video opdrachten, maar denk bijvoorbeeld ook aan een welkomstwoord van de CEO. Op deze dag maken de nieuwe collega’s spelenderwijs kennis met het bedrijf en de collega’s waar zij mee gaan samenwerken. Door jarenlange ervaring weten wij dat zo’n unieke introductiedag een fantastische manier is om nieuwe collega’s in te laten stromen in hun nieuwe werkomgeving!

Offerteaanvraag

Wil je jouw nieuwe medewerkers ook zo’n warm welkom geven in Maastricht? Kies voor onze Onboarding Game en geef de nieuwe medewerkers zo een onuitwisbare goede eerste indruk van de organisatie. De dag is geheel op maat samen te stellen en desgewenst uit te breiden met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, een heerlijk driegangendiner of een gezellige borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is behalve in Maastricht ook te boeken in andere grote steden van Nederland zoals bijvoorbeeld Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 491 beoordelingen klanten vertellen