Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Maastricht

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-maastricht

arrangement rondvaart

Een bedrijfsuitje in Maastricht dat allesbehalve standaard is en waarbij ontspanning, spanning en Bourgondisch genot een magisch pact met elkaar hebben gesloten. Maastricht is al een juweel van een stad, maar vanaf het water presenteert de stad zich vanuit een heel ander perspectief aan jou en je collega’s. Eenmaal weer aan wal is het tijd voor een heerlijk diner in combinatie met het zinderende Ontdek de Mol-spel. Een gezellig arrangement in Maastricht dat verschillende kanten op gaat! 

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel: een bedrijfsuitje vol afwisseling!

Voor dit bedrijfsuitje in Maastricht worden alle collega’s rond verwelkomd aan de Maas voor een heerlijke vaartocht. Deze vaartocht duurt ongeveer een uur en wiegt jou en je collega’s dwars door het hart van het mooie historische Maastricht. Een fijner begin van dit bedrijfsuitje in Maastricht is nauwelijks denkbaar. Nadat de borrelboot weer is aangemeerd, word je samen met je collega’s naar het restaurant begeleid voor het volgende gedeelte van dit personeelsuitje.

Wat kun je verwachten tijdens Borrelboot en Dinerspel Ontdek de Mol in Maastricht?

Na die heerlijke ontspannende boottocht is het inmiddels tijd voor wat meer actie! In een gezellige horecalocatie in de oude binnenstad van Maastricht worden de deelnemers van harte welkom geheten door de spelleiders. Het is de hoogste tijd voor het Ontdek de Mol Dinerspel. Het spel wordt tussen de gangen van het driegangendiner door gespeeld. Terwijl de deelnemers genieten van het Bourgondische diner herbergt elk team een Mol aan tafel, die subtiel roet in dat heerlijke eten probeert te strooien. Maar wie is die stiekemerd in jouw team? Een ding is zeker: niemand is tijdens dit teamuitje te vertrouwen. Krijg jij de Mol in jouw team op tijd in de smiezen?

Voorafgaand aan dit personeelsuitje worden de Mollen door ons geïnstrueerd. De Mollen weten precies hoe zij de opdrachten kunnen verknoeien voor de rest van het team. Aan het einde van de avond worden de Mollen bekend gemaakt en worden de streken van de Mol gedeeld. Na afloop van het dessert volgt de prijsuitreiking, waarbij de winnaars gehuldigd worden en ook de beste Mol de welverdiende eer krijgt.

Offerteaanvraag

Het bedrijfsuitje Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel biedt het hele pakket, van ontspanning op het water tot een uitdagend dinerspel. Het arrangement is ook helemaal naar op maat samen te stellen. Zo kun je dit teamuitje bijvoorbeeld ook opvrolijken met borrelhapjes aan boord. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Maastricht is dit bedrijfsuitje ook te boeken in andere grote steden in het zuiden van Nederland zoals Den Bosch en Breda.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen