Borrelboot met pubquiz én diner in Maastricht

» Uitje » Borrelboot-met-pubquiz-en-diner-maastricht

arrangement quiz

Hét perfecte personeelsuitje in Maastricht om samen met je collega’s eens goed te ontspannen. We beginnen met een heerlijke boottocht over de Maas. Maastricht trekt onder het genot van een drankje langzaamaan je voorbij. Maastricht is een juweel van een stad, maar vanaf het water is het helemaal onmogelijk om niet verliefd te worden op de mooiste stad aan de Maas! Na een fijne boottocht spelen we een oergezellige Pubquiz en sluiten we de dag af met een driegangendiner.

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (1,5 uur)  
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1,5 uur)  
  • Professionele quizmaster  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit   
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Borrelen op de boot met Pubquiz en diner in Maastricht | Arrangement 

Samen met je collegas laat je jezelf onder het genot van een lekker drankje wiegen over de Maas. Even gezellig met elkaar bijpraten terwijl jullie heerlijk ontspannen genieten van de vele mooie uitzichten die Maastricht te bieden heeft. Eenmaal weer aan wal volgt er een leuke Pubquiz en we toppen de dag af met een fantastisch driegangendiner. Een heerlijk personeelsuitje in Maastricht waarin je het werk en alles wat erbij hoort letterlijk even kan laten varen.  

Wat kun je verwachten van de boottocht met Pubquiz en diner in Maastricht?

De deelnemers worden rond borreltijd van harte welkom geheten bij de borrelboot in het prachtige centrum van Maastricht. Wanneer iedereen aan boord is en de trossen los zijn, wordt er een lekker drankje geserveerd en is het tijd om onbeperkt te genieten van een heerlijke boottocht over de Maas.

Eenmaal terug aan wal spelen we de Pubquiz in een van de vele gezellige horecagelegenheden die de hoofdstad van Limburg rijk is. Bij de Pubquiz wordt de algemene kennis flink getest met leuke en uitdagende vragen. Actualiteit, sport, geschiedenis, literatuur, muziek: dat zijn de bekende Pubquiz thema’s die sowieso voorbijkomen, maar natuurlijk willen we ook graag weten wat je allemaal over Maastricht weet! Welke geboren en getogen Maastrichtenaar presenteerde jarenlang het Rad van Fortuin? Wat doet men door echt Maastrichts zoervleisj om het zuur te maken? Hoe heet de oudste brug van Nederland, die in Maastricht staat? En welke Maastrichtenaar voetbalde ooit bij FC Barcelona? Het zijn zomaar wat voorbeeldvragen die kunnen passeren.

Wanneer de Pubquiz gespeeld is en de winnaars gekroond en beloond zijn met een mooie prijs en de eeuwige roem, is het tijd voor een diner. Want in de tijd dat jullie de hersens aan het werk hebben gezet tijdens de Pubquiz hebben de chefs in de keuken natuurlijk ook hard gewerkt! Zij hebben een heerlijk driegangendiner voor jou en je collega’s bereid om zo deze heerlijke, ontspannen dag goed af te sluiten. Dit arrangement is een Maastrichts personeelsuitje om van te Genieten met een grote G!

Offerteaanvraag

Dit arrangement in Maastricht is geheel naar wens samen te stellen om het perfecte personeelsuitje voor jouw bedrijf te leveren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (1,5 uur)  
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1,5 uur)  
  • Professionele quizmaster  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit   
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen