Vergaderen en Stadsspel in Maastricht

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-maastricht

arrangement teambuilding

Met het arrangement Vergaderen en Stadsspel in Maastricht combineer je het nuttige met het aangename. Het eerste deel van de dag is er tijd voor vergaderingen en workshops en in de middag is er een activiteit met de collega’s in het prachtige en altijd bruisende centrum van Maastricht. Wij bieden een ruime keuze aan uitdagende en actieve stadsspellen maar ook activiteiten zoals bijvoorbeeld een Pubquiz of een borrel of diner behoren tot de mogelijkheden.

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Arrangement Vergaderen en stadsspel in Maastricht als bedrijfsuitje

Na een ochtend vol presentaties en workshops en met een hoofd vol informatie ben je vast toe aan een ontspannen middag. Na een uitgebreide lunch kan de middag geheel naar jullie wensen worden ingevuld. Zo kan er bijvoorbeeld een uitdagend stadsspel als ‘Wie is de Mol’, ‘Escape City’ of ‘Monopoly Streets’ worden gespeeld. Dat zijn uitdagende en actieve stadsspellen waarbij je in teams door middel van het volbrengen van opdrachten strijdt voor de zege. Maar willen jij en je collega’s toch liever écht even helemaal in de ontspannen modus komen dan hebben wij bijvoorbeeld ook een supergezellige Pubquiz of een heerlijke rondvaart over de Maas in ons assortiment! Werk en ontspanning vloeien als één geheel in elkaar over op deze dag in Maastricht!

Wat kun je verwachten van deze dag in Maastricht?

De dag start met het zakelijke gedeelte. Een vergadering, een workshop, een presentatie of wat er verder ook maar op de agenda staat. Deze bijeenkomst kan plaatsvinden op een zelfgekozen locatie, maar bijvoorbeeld ook in een horecalocatie in Maastricht waar we een aparte ruimte kunnen reserveren. Na het formele gedeelte van de dag is het tijd voor een uitgebreide lunch als voorbereiding op het ontspannen tweede deel. De deelnemers beginnen met een goed gevulde maag aan het recreatieve gedeelte van de dag!

Als iedereen een gevulde maag heeft en de batterij weer opgeladen is na de lunch legt de spelleider de gekozen spelactiviteit uit. Spannende stadsspellen waaruit gekozen kan worden zijn bijvoorbeeld ‘Escape City’ of ons ‘Wie is de Mol’ bedrijfsuitje, maar er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een ontspannen rondvaart over de Maas, al dan niet in combinatie met een oergezellige Pubquiz. Hoe spannend of hoe ontspannend je het middagprogramma wil invullen laten we geheel bij jullie. Het arrangement is ook uit te breiden met een diner of een borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar om deze dag in betoverend Maastricht een onvergetelijk personeelsuitje voor jou en je collega’s te organiseren! 

Offerteaanvraag

Heb je interesse in dit veelzijdige arrangement waarbij werk en ontspanning naadloos in elkaar overvloeien? Neem dan contact met ons op! Behalve in Maastricht is dit arrangement ook te boeken in andere grote steden in het zuiden des lands zoals Breda, Eindhoven en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen