Geniet van Cultureel Maastricht

» Uitje » Geniet-van-cultureel-maastricht

arrangement teambuilding

Leer Maastricht in al haar culturele facetten kennen tijdens dit bijzondere dag arrangement. De stadsgids leidt jou en je collega’s rond langs de vele highlights en vertelt je alles over de rijke geschiedenis en het boeiende heden van de prachtstad aan de Maas. Natuurlijk staat er op deze dag vol cultuur ook een museumbezoek en een leuk stadsspel op het programma. Een leerzame dag voor mensen die Maastricht nog niet zo goed kennen, maar ook de echte ‘Mestreechteneer’ zal nog de nodige verrassende dingen over de stad te weten komen.

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Ontdek historisch Maastricht tijdens dit dag arrangement 

Maar weinig steden hebben de gave om het heden en het verleden zo mooi te laten samenkomen als Maastricht. Maastricht is echt een interessante en bruisende stad, dat ga je tijdens dit culturele personeelsuitje ontdekken. Onze geboren en getogen Maastrichtse stadsgids leidt je rond door de rijk gevulde historie van de stad en vertelt daar beeldende verhalen bij. Al wandelend door de mooie, oude binnenstad komt de geschiedenis van Maastricht echt tot leven! Na de wandeling, een museumbezoek naar keuze en een uitgebreide lunch is het tijd voor een gezellig stadsspel.

Wat kun je verwachten van het Geniet van Cultureel Maastricht dag arrangement?

De deelnemers worden verwelkomd op een centrale plek in Maastricht en vanaf daar leidt onze stadsgids jullie rond door het historische centrum. Een museumbezoek kan natuurlijk niet ontbreken tijdens dit culturele personeelsuitje! Afhankelijk van de culturele interesse van de deelnemers, kan bijvoorbeeld het Vestingmuseum bij de Helpoort worden bezichtigd, voor de kunstliefhebbers is het Bonnefanten museum interessant, het Fotomuseum aan het beroemde Vrijthof is beroemd en ook kunnen wij een bezoek aan de Romeinse Museumkelder Derlon aanbevelen. Het is slechts een greep uit het aanbod. We laten de keuze aan jullie! Na het museumbezoek zijn we toe aan een uitgebreide lunch in een gezellige horecalocatie in het prachtige centrum van Maastricht. Nadat de deelnemers zich tegoed hebben gedaan aan een heerlijke lunch, is het tijd voor het door jullie gekozen stadsspel. De spelleider legt de spelregels uit en daarna kunnen we van start!

Uitjesbureau Maastricht biedt een ruime variëteit aan spannende en uitdagende stadsspellen aan, zoals bijvoorbeeld de Wie is de Mol Game, Escape City of Monopoly Streets. Tijdens een stadsspel gaan de deelnemers in teams de binnenstad van Maastricht in om diverse opdrachten uit te voeren. De opdrachten lopen uiteen van kennisvragen tot opdrachten die jullie als team moeten volbrengen.

Misschien hebben jullie het wel even gehad met wandelen en actief bezig zijn en valt de keuze op een gezellige indoor activiteit. Dat kan natuurlijk ook! Denk dan bijvoorbeeld aan een gezellige Pubquiz, de Hou van Holland quiz of het spannende Moorddiner. De middag (of avond) activiteit van dit personeelsuitje in Maastricht kan naar believen actief, spannend of juist ontspannend ingevuld worden!

Offerteaanvraag

Dit personeelsuitje in Maastricht wordt geheel naar wens samengesteld. Dit culturele arrangement kan ook worden opgevrolijkt met een diner of een borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Maastricht ook te boeken in andere grote steden van het zuiden des lands zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen