Bedrijfsfestival of bedrijfsevenement Maastricht

» Uitje » Bedrijfsfestival-of-bedrijfsevenement-organiseren-in-maastricht

arrangement bedrijfsfeest

Wil je een bedrijfsfestival in Maastricht organiseren als invulling van je personeelsfeest? Zie je het al voor je? Een compleet eigen festivalterrein helemaal alleen voor jou en al je collega's. Wij zorgen voor entertainment gedurende de dag. Wat dacht je van DJ's, artiesten, showgirls, een fotograaf en foodtrucks met heerlijke gerechten. We kunnen je verzekeren, good vibes only tijdens een bedrijfsfestival in Maastricht!

Inclusief

  • Unieke locatie in Maastricht
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Maastricht 

Een plek creëren waar alle collega's nieuwe en positieve energie van krijgen, dat is waar een bedrijfsfestival in Maastricht voor staat. Vrolijke mensen, gezellige aankleding, lekker in de buitenlucht, een drankje, hapje en de muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken. Tijdens een bedrijfsfeest ontstaat er verbinding en is de inspiratie volop aanwezig.

Kun je het je voorstellen? Een compleet eigen festivalterrein in Maastricht voor jouw personeel inclusief statafels, zitzakken, picknicktafels, festivalvlaggetjes, chill area's en allerlei verschillende foodtrucks met de lekkerste gerechten en hapjes? Wil je het event organiseren op een industriële locatie? Of ga je liever een idyllisch weiland of een mooi plekje in de heuvels of het bos? Wij organiseren verschillende festivalconcepten op indoor en outdoor locaties. Geen lange rijen met stoelen in een saaie congreszaal, maar een ingericht event-terrein waar iedereen kan genieten van muziek, cabaret, workshops, lezingen en heerlijk festival food.

Samen met onze ervaren event managers wordt er gekeken naar jullie wensen, het thema en de doelstellingen. Wat past het beste bij jouw bedrijf of organisatie en de medewerkers? Aan de hand daarvan zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten volledig afstemmen. Een bedrijfsfestival in Maastricht is voor iedereen en wij kunnen je verzekeren dat alle genodigden zich zullen vermaken tijdens deze speciale dag.  

Laat je inspireren

Is jouw interesse gewekt om een geweldig bedrijfsfestival door ons te laten organiseren voor jou en je collega’s in Maastricht? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Een bedrijfsfestival is behalve in Maastricht ook te boeken in andere grote steden in het zuiden van Nederland zoals Breda, Den Bosch of Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Maastricht
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen