Weekendarrangement voor bedrijven in Maastricht

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-maastricht

arrangement teambuilding

Tijdens dit weekendarrangement in Maastricht verenig je met jouw bedrijf het nuttige met het aangename. Er staan vergaderingen en workshops op het programma, maar daarnaast ga je tijdens dit weekend ook gezellig met je collega’s dineren en leuke activiteiten doen. Een actief weekend in de bruisende hoofdstad van Limburg waarbij teambuilding voorop staat! 

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

Een weekend weg met je collega’s in Maastricht | Weekendarrangement

Tijdens dit weekendarrangement in Maastricht kun je de strakke deadlines en targets lekker thuislaten. Het zakelijke gedeelte wordt gecombineerd met de broodnodige ontspanning. Het draait dit weekendarrangement om het gezellig samen zijn met collega's. En waar kun je dat beter doen dan in de meest Bourgondische stad van Nederland? Hoe actief je dit weekendarrangement in Maastricht wil maken, leggen we geheel bij jullie neer. Uitjesbureau Maastricht biedt een breed pakket van activiteiten aan, er is voor ieder wat wils.  

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Maastricht?

De invulling van dit weekendarrangement in Maastricht laten we geheel aan jullie. Je kunt het zo druk, rustig, spannend of zo ontspannend maken als wenselijk is. Teambuilding en een leuke tijd met elkaar hebben staan bovenaan de prioriteitenlijst tijdens dit weekendarrangement. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend en uitdagend dinerspel naar keuze. Of wil je liever in een toestand van totale ontspanning iets leuks doen met je collega’s? Dat kan bijvoorbeeld onder het genot van een lekker drankje tijdens een rondvaart over de Maas. 

Na een heerlijke eerste avond vertrekken we naar het hotel om een goede nachtrust te pakken. Start de volgende dag met een leuke training of workshop. Dit kan plaatsvinden in een vergaderruimte van het hotel, in een horecalocatie of bij een zelfgekozen locatie. 

Na een ochtend met eventuele vergaderingen of workshops zijn jullie vast toe aan frisse lucht, een uitgebreide lunch en een leuk stadsspel. Uitjesbureau Maastricht biedt een ruime variatie van stadsspellen aan. Voorbeelden hier van zijn ‘Monopoly Streets’, ‘City Escape’ of ‘Wie is de Mol’, al dan niet in combinatie met een diner of een borrel. Misschien is er behoefte aan een luchtige invulling van de avond zoals het spelen van een gezellige Pubquiz. We laten de keuze helemaal aan jullie over. Dit weekendarrangement in Maastricht is geheel naar wens samen te stellen!   

Offerteaanvraag

Alle wensen zijn bespreekbaar om een fantastisch weekendarrangement in Maastricht voor jouw bedrijf te organiseren. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit arrangement wordt behalve in Maastricht ook aangeboden in andere grote steden van het zuiden des lands zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

043 – 76 00 009

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen