Zomeruitjes in Maastricht

Een bedrijfsuitje tijdens de zomer in Maastricht is altijd een goed idee. Geniet van de zomerse zon, de volle terrassen en de groene parken in de stad. Wees er op tijd bij met een bedrijfsuitje in de zomer in Maastricht, het is namelijk een populaire periode voor een teambuilding activiteit. Op deze pagina geven wij je onze favorieten weer en geven wij je tips voor de leukste outdoor bedrijfsuitjes in de zomer in Maastricht. 

een outdoor bedrijfsuitje organiseren in maastricht

Ben je op zoek naar een uitdagend outdoor bedrijfsuitje in Maastricht? Het is zomer en daarom is het weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht. Maak jouw team sterker, hechter en energieker tijdens een van onze teambuilding activiteiten in het centrum van Maastricht of op het water tijdens een rondvaart over de Maas. Geniet van de omgeving, het spel en je collega’s tijdens onze uitdagende stadsspellen. Wil je een stadsspel combineren met een lunch, borrel of diner in een gezellige horecalocatie? Laat je ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Maastricht organiseren het graag voor je!

onze top 3 zomeruitjes in Maastricht

Het is tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Maastricht. Geniet van de warme zomer zon in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km door het centrum van de stad.

Win voor de voedselbank

Tijdens het stadsspel Win voor de Voedselbank in Maastricht voer je samen met je collega’s in teams verschillende opdrachten uit. Opdrachten die uiteenlopen van kennisvragen en foto- en video-opdrachten tot het ontcijferen van codes en raadsels. Tijdens dit zomeruitje zetten we ons keihard in voor de Voedselbank Maastricht. Het Win voor de Voedselbank stadsspel kent alleen maar winnaars: jij en je collega’s hebben een topdag, en de Voedselbank Maastricht kan nog meer goed werk doen van het door jullie bij elkaar gespeelde geld.

Escape City in Maastricht

Een actief zomeruitje in de mooie historische binnenstad van Maastricht, waarbij het aangename met het spannende wordt verenigd. De missie tijdens dit spel is om door middel van het oplossen van opdrachten, clues, codes en kennisvragen met jouw team te ontsnappen uit dat mooie centrum van Maastricht. Escape City is een sociaal, spannend en actief bedrijfsuitje waarbij skills als samenwerking en goed overleg jouw team de weg wijzen naar de uitgang. Al deze factoren maken dit ontsnappingsspel bijzonder geschikt als teambuilding uitje in Maastricht.

Ontdek de Mol in Maastricht

Elke deelnemer van dit spel wordt door de andere deelnemers met een flinke dosis argwaan bekekenWie van jouw teamgenoten zet zich met hart en ziel in voor het en wie probeert er suiker in de tank te strooien? In elk team bevindt zich een Mol die de teamopdracht op uiterst subtiele wijze in het honderd probeert te laten lopen. De teamopdracht is om zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen. De Mol probeert juist op een heel slinkse wijze om dat bedrag zo laag mogelijk te houden. Lukt het jou om de Mol binnen jouw team te ontdekken? Trust nobody…

bedrijfsuitjes in de zomer in Maastricht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de zomer in Maastricht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte zomerse teamuitje in Maastricht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer zomeruitjes in Maastricht

Geheimen van Maastricht

Tijdens dit personeelsuitje in Maastricht deelt de mooiste stad aan de Maas haar mooiste geheimen met jouw en je collega’s! Die geheimen worden natuurlijk niet zomaar prijsgegeven, daar moet je wel iets voor doen. De deelnemers gaan in teams op zoek naar de verborgen schatten van Maastricht. Een leuk, spannend, leerzaam en actief stadsspel! Welk team weet de meeste geheimen van Maastricht te ontfutselen?

Walking dinner in Maastricht

Met hetpersoneelsuitje Walking Dinner in Maastricht combineer je een fijne stadswandeling met een heerlijk  driegangendiner! Onze stadsgids leidt jou en je collega’s rond door Maastricht en tussen de wandelingen door geniet je samen van een heerlijk diner in twee verschillende restaurants. Het zomeruitje Walking Dinner is de ideale mix tussen actief bezig zijn en tussendoor genieten van culinaire hoogstandjes! 

Sportdag voor bedrijven

Dit is een actief dagje uit in de Limburgse hoofdstad vol plezier, sportiviteit, competitie en gezelligheid. Tijdens deze sportdag voor bedrijven en scholen mogen de teams flink aan de bak met een ruime keuze aan leuke en uitdagende spellen! Geschikte outdoor recreatiegebieden voor de activiteiten zijn bijvoorbeeld Silverback Sports Maastricht, Sportpark de Geusselt of Amby. Ga de strijd met je collega’s aan.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen