Typisch Maastricht

Organiseer je teamuitjes in Maastricht! Deze historische stad aan de Maas heeft een geweldig decor om een teamuitje te organiseren. Er is van alles te doen en te beleven in het oude centrum. Ontdek de verborgen pleinen en straatjes tijdens een stadsspel of geniet van de gezelligheid van je collega’s tijdens een rondvaart op de Maas. Op deze pagina vind je al onze typisch Maastrichtse bedrijfsuitjes.

Originele bedrijfsuitjes in Maastricht

Wil je een leuk typisch Maastrichts teamuitje boeken? Maastricht staat bekend om de cultuur, geschiedenis, de mooie winkelstraten en het prachtige landschap. Er is veel te beleven en te doen in Maastricht en daarom heel geschikt om een bedrijfsuitje in te organiseren. Start de dag met je collega’s in een van de vele gezellige cafés op het Vrijthof met een lekker stuk Limburgse vlaai, laat je verrassen tijdens een stadswandeling met gids en combineer een leuke activiteit met een outdoor stadsspel. Onze stadsspellen leiden je langs de mooiste en meest unieke plekken van Maastricht. Wandel over de oudste brug van Nederland, de Sint-Servaasbrug en bewonder de bijzondere Boekhandel Dominicanen, die verstopt zit in een kerk midden in het centrum. Wil je Maastricht liever ontdekken tijdens een rondvaart op het water? Dat kan tijdens onze arrangementen op de borrelboot. Een borrelboot kan alleen geboekt worden in combinatie met een van onze stadsspellen of dinerspellen. Op deze pagina vind je onze leukste teamuitjes die helemaal passen bij Maastricht als stad. Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Onze top 3 typisch Maastrichtse uitjes

Cultureel arrangement

Leer Maastricht in al haar culturele facetten kennen tijdens dit bijzondere dag arrangement. De stadsgids leidt jou en je collega’s rond langs de vele highlights en vertelt je alles over de rijke geschiedenis en het boeiende heden van de prachtstad aan de Maas. Natuurlijk staat er op deze dag vol cultuur ook een museumbezoek en een leuk stadsspel op het programma. Een leerzame dag voor mensen die Maastricht nog niet zo goed kennen, maar ook de echte ‘Mestreechteneer’ zal nog de nodige verrassende dingen over de stad te weten komen.

escape city in maastricht

Het Escape City stadsspel is een actief personeelsuitje in de mooie historische binnenstad van Maastricht, waarbij het aangename met het spannende wordt verenigd. De missie is om door middel van het oplossen van opdrachten, clues, codes en kennisvragen met jouw team te ontsnappen uit dat mooie centrum van Maastricht. Escape City is een sociaal, spannend en actief personeelsuitje waarbij skills als samenwerking en overleg jouw team de weg wijzen naar de uitweg. Al deze factoren maken dit ontsnappingsspel bijzonder geschikt als teambuilding uitje. Dit is een typisch Maastrichts stadsspel.

Walking & floating dinner

Het personeelsuitje Floating & Walking Dinner bestaat niet uit één of twee, maar uit drie leuke activiteiten: samen met je collega’s ga je varen, wandelen en ook nog een heerlijk diner! Om te beginnen genieten jullie onder het genot van een drankje van een mooie boottocht over de Maas. Eenmaal weer aan wal neemt onze Maastrichtse stadsgids jullie mee om de hoogtepunten van ‘Mestreech’ te laten zien en daar over vertellen. Na het eerste en het tweede deel van de wandeling wordt er een heerlijk diner geserveerd. Omdat er geen vaste tafelschikking is, kom je elke keer weer met een andere collega in gesprek!

bedrijfsuitjes in Maastricht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Maastricht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Maastricht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

nog meer typisch Maastrichtse teamuitjes

Wie is de Mol bedrijfsuitje

In samenwerking met de producenten van het tv-programma ‘Wie is de Mol’, IDTV, bieden wij jou en je collega’s de mogelijkheid om zelf het pad van de kandidaten te bewandelen. Goede samenwerking van de deelnemers zijn essentieel om de Mol te ontmaskeren. Je speelt het spel in de prachtige binnenstad van Maastricht. Geef je ogen goed de kost en geniet van al het moois dat Maastricht je laat zien, maar laat je daar niet te veel door afleiden: De Mol slaapt nooit en loert als een roofdier op ook maar de kleinste mogelijkheid om de opdrachten te verpesten. Wie is te vertrouwen en wie niet?

Geheimen van Maastricht

Tijdens dit stadsspel komen de diepste geheimen van Maastricht bovendrijven. Waar komt de naam Maastricht eigenlijk vandaan? Hoe maak je ‘zoervleisj’? En wat bedoelt een ‘Mestreechteneer’ als hij ‘kemissies daon’ heeft? Het zijn zomaar wat voorbeelden. Tijdens dit personeelsuitje komen jij en je collega’s steeds meer interessante weetjes over Maastricht te weten en dringen zo langzaam door tot de ziel van de stad. Goede samenwerking is van cruciaal belang tijdens dit stadsspel. Een spannend, leerzaam en gezellig personeelsuitje met collega’s in ‘Parijs aan de Maas.’

Monopoly streets dinerspel

Tijdens dit bedrijfsuitje speel je een potje Monopoly, maar dan als outdoor activiteit! Welk team verovert de macht in de drukke Maastrichtse vastgoedwereld? Verover gewilde straten en pleinen van Maastricht, zoals het Vrijthof, De Markt en De Stokstraat door het volbrengen van opdrachten. Het diner wordt in twee verschillende restaurants geserveerd en het Monopoly Streets spel spelen jullie tussen de gangen van het diner in de buitenlucht! Wanneer er een opdracht is volbracht verdient jouw team geld om bezittingen te kopen. Door de Algemeen Fonds en Kanskaarten blijft het spannend.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen