Voorjaarsuitjes in Maastricht

In het voorjaar komt het zonnetje weer vaker tevoorschijn, waarom organiseer je dan niet een outdoor bedrijfsuitje in Maastricht? Lekker eropuit met je collega’s in het prachtige, historische centrum van Maastricht. Geniet van de prachtige parken, straten en pleinen waar de terrassen weer langzaam tevoorschijn komen. Wij geven op deze pagina onze favoriete voorjaarsuitjes weer in Maastricht. Wil je meer te weten komen over leuke stadsspellen? Lees dan snel verder.

Organiseer een outdoor bedrijfsuitje in Maastricht

Ben je op zoek naar een leuk voorjaarsuitje in Maastricht? De terrassen op het Vrijthof stromen weer langzaam vol en mensen genieten van het lente zonnetje in hun gezicht. Kies daarom voor een outdoor bedrijfsuitje in het voorjaar en ga er lekker op uit met je collega’s. Maastricht is een prachtige stad waar veel te ontdekken is. Tijdens onze stadsspellen ga je in teams verschillende opdrachten voltooien, alle opdrachten en vragen staan in het teken van teambuilding met collega’s. Tijdens de spellen geniet je van de prachtige Limburgse omgeving en natuurlijk de gezelligheid van je collega’s. Het is ook mogelijk om een teamuitje te combineren met een lunch, borrel of diner in een gezellige horecalocatie. Laat ons je wensen weten en samen kijken wij naar de mogelijkheden om jullie bedrijfsuitje aan te passen op jullie wensen en behoeften!

onze top 3 voorjaarsuitjes

Het is tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Maastricht. Geniet van het frisse lente zonnetje in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Misschien doet jouw team het zo goed dat er tijd is voor een klein drankje op het terras. Voltooi de uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten tijdens onze gps gestuurde games. Ben je wel in voor een actief uitje in het voorjaar? Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km door Maastricht.

Wie is de Mol in maastricht

Zitten jij en je collega’s ook elk jaar op het puntje van de stoel tijdens een nieuw seizoen van ‘Wie is de Mol’? Tijdens dit razend spannende en actieve personeelsuitje in Maastricht stappen jullie zelf in de grote schoenen van de deelnemers van Wie is de MolWij zijn het enige evenementenbureau die de originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mag gebruiken. Zijn jij en jouw teamgenoten in staat om de Mol in Maastricht te ontmaskeren?

Penoze stadsspel maastricht

Het misdaadspel Penoze in Maastricht is een spannend en actief teamuitje in de betoverende binnenstad van Maastricht. Jij en je collega’s zitten plotseling diep in de ellende. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Door een aantal raadselachtige relaties van het bedrijf zijn jij en je collega’s ineens een serieuze partij geworden bij een drugsdeal. Jullie zijn in het bezit gekomen van 1000 kilo cocaïne. Leg dat maar eens maar uit bij de rechterHet doel is helder, zorg dat die drugs zo gauw mogelijk verdwijnt!

Charity escape in maastricht

De Charity Escape is een ontsnappingsspel in het prachtige oude centrum van Maastricht. Mocht je nog niet weten voor welk goed doel je wilt spelen, dan kan de Charity Stemwijzer daarbij helpen. De GPS gestuurde tablet leidt de teams langs verschillende codes, raadsels en kennisvragen die een connectie hebben met jullie gekozen goede doel. Goede antwoorden en volbrachte opdrachten geven jouw team de aanwijzingen die nodig zijn om de uitgang te vinden.

bedrijfsuitjes in Maastricht | Voorjaarsuitjes

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Maastricht? Wij sparren graag met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte voorjaar teamuitje in Maastricht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

nog meer voorjaarsuitjes

Geniet van cultureel Maastricht

Leer Maastricht in al haar culturele facetten kennen tijdens dit bijzondere dag arrangement. De stadsgids leidt jou en je collega’s rond langs de vele highlights en vertelt je alles over de rijke geschiedenis en het boeiende heden van de prachtstad aan de Maas. Natuurlijk staat er op deze dag vol cultuur ook een museumbezoek en een leuk stadsspel op het programma. Een leerzame dag voor mensen die Maastricht nog niet zo goed kennen, maar ook de echte ‘Mestreechteneer’ zal nog verrassende dingen over de stad te weten komen.

Zeskamp in Maastricht

Tijdens dit sportieve personeelsuitje in Maastricht draait alles om sportiviteit, competitie, samenwerking en natuurlijk spelplezier. De Zeskamp die plaatsvindt in of rond Maastricht biedt jou en je collega’s een breed scala aan sportieve activiteiten. Sommige spellen doen een beroep op mentale vaardigheden, maar andere spellen vragen meer van de fysieke krachten. Ga de strijd met elkaar aan en ontdek de sterke en zwakke punten van je collega’s. Alle spelonderdelen zijn onder begeleiding van ervaren instructeurs. Veiligheid staat altijd bovenaan!

Walking Dinner in Maastricht

Het personeelsuitje Walking Dinner in Maastricht biedt de ideale combinatie van wat een bedrijfsuitje leuk en aantrekkelijk maakt. Het is actief, ontspannen, sociaal en dan wordt er ook nog eens een heerlijk diner bij geserveerd! Onze Walking Dinner is het perfecte dagje uit met je collega’s. De stadsgids neemt jou en je collega’s mee langs de mooiste en meest bijzondere plekken van Maastricht. Tijdens de wandelingen vertelt onze Maastrichtse stadsgids niet alleen mooie verhalen over het rijke verleden, maar ook over het  interessante heden van de stad.

8.4
Reviews 491 beoordelingen klanten vertellen