Kerst- en winteruitjes

Ben je van plan om een bedrijfsuitje in Maastricht te plannen voor de kerst en winter van 2023/2024? Geniet van de charmante straatjes en parken van Maastricht in de doorgaans frissere maanden. Op deze pagina delen we graag onze favoriete winteruitjes, zowel binnen als buiten. Wil je meedoen aan een interactief dinerspel, of heb je zin om een frisse neus te halen en deel te nemen aan een uitdagend stadsspel in het hart van Maastricht? De keuze is aan jou!

een indoor bedrijfsuitje organiseren in Maastrischt

Ben je op zoek naar een indoor bedrijfsuitje in Maastricht? De kerst en winter zijn aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor gezellige en warme bedrijfsuitjes in sfeervolle horecagelegenheden in Maastricht. Versterk, verbind en motiveer jouw team tijdens een van onze teambuildingactiviteiten in Maastricht. Geniet van een voortreffelijk driegangendiner terwijl je deelneemt aan een boeiend dinerspel. Wil je het dinerspel nog specialer maken door het te combineren met een prachtige overdekte rondvaart over de grachten van Maastricht? Laat ons je wensen weten, en wij van Uitjesbureau zullen het met plezier voor je organiseren!

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de kerst in Maastricht? Kies dan voor een warm dinerspel in een sfeervolle horecalocatie. Tijdens een dinerspel geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl jullie een spannende of hilarische game spelen. Willen jullie lievers iets actiever? Kies dan voor een tablet stadsspel door het winterse decor van Maastricht. Dwaal tijdens jullie teamuitje af langs de mooie pleintjes, de grachten en bezienswaardigheden van deze prachtige stad. Of toch zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

DE GROTE TV QUIZ DINERSHOW

Als jullie gespreksonderwerp op elke maandagochtend ook gaat over wat er afgelopen weekend op tv is geweest, dan is dit dinerspel in Maastricht absoluut iets voor jullie. Tijdens dit unieke teamuitje nemen jullie deel aan diverse rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al eens willen meedoen aan “De Slimste Mens,” maar kreeg je nooit de kans? Dit is je moment! Tussen de gangen door van een overheerlijk driegangendiner nemen jullie deel aan verschillende rondes met de meest bekende tv-spellen. Een avond vol kennis, plezier en lekker eten!

Virtual reality dinerspel

Ben jij op zoek naar een buitengewoon bedrijfsuitje terwijl je geniet van een voortreffelijk diner in Maastricht? Dit diner beleef je op een uitzonderlijke manier, namelijk in virtual reality! Betreed samen met je collega’s de virtuele wereld en neem deel aan uitdagende teamopdrachten waarin je zicht en gehoor op de proef worden gesteld. Een goede samenwerking en communicatie zijn de sleutels tot succes. Kunnen jullie de opdrachten met succes voltooien?

Escaper dinner room Maastricht

Ben jij op zoek naar een buitengewoon personeelsuitje terwijl je geniet van een voortreffelijk diner in Maastricht? Dit diner beleef je op een uitzonderlijke manier, namelijk in virtual reality! Betreed samen met je collega’s de virtuele wereld en neem deel aan uitdagende teamopdrachten waarin je zicht en gehoor op de proef worden gesteld. Een goede samenwerking en communicatie zijn de sleutels tot succes. Kunnen jullie de opdrachten met succes voltooien?

bedrijfsuitjes in Maastricht

Wil je graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in Maastricht? We staan klaar om uitgebreid met jou te sparren over de doelstellingen, wensen en ideeën die je hebt. Ons enige doel is om het perfecte teamuitje in Maastricht te organiseren, zodat alle collega’s er nog lang met plezier aan zullen terugdenken en over zullen praten. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in, en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. We kijken ernaar uit om van je te horen!

nog meer kerst- en winteruitjes

Escape city in Maastricht

Bij Escape City Maastricht is het meteen al spannend vanaf de aftrap. In dit te gekke avontuur van 3,5 uur staan opdrachten, hints, codes en kennisvragen op het programma. Kunnen jullie de juiste antwoorden vinden en ondertussen ook nog een beetje genieten van de prachtige grachten, steegjes en straatjes van Maastricht? En dat alles binnen de tijd? Laat je meeslepen door de adrenaline van dit te gekke teamuitje.

Monopoly streets dinerspel

Een personeelsuitje in Maastricht waarbij je alle iconische plekken en straten probeert te veroveren. Klinkt dat als een toffe activiteit voor jou en je collega’s? Ga dan voor het Monopoly Streets dinerspel als bedrijfsuitje. Gaat het jou en je team lukken om de beroemde Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, het te gekke Bonnefantenmuseum en het gezellige Vrijthof te veroveren? Word je een vastgoedkoning, of beland je met je team in de bak? Dan smaakt het eten daar vast een stuk minder lekker…

wie is de mol the official game

Wie kent niet het fameuze televisieprogramma Wie is de Mol? In samenwerking met de bedenkers van dit populaire programma, IDTV, bieden wij jou nu de kans om zelf te beleven hoe het voelt om in de schoenen te staan van een kandidaat, of misschien zelfs van de beruchte Mol. Dit groepsuitje is uitermate geschikt voor alle seizoenen, en belooft spanning, teamwork en scherpzinnigheid. Wie kun je vertrouwen en wie niet?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen