Spannende teamuitjes in Maastricht 2024!

teamuitje Maastricht

In het sfeervolle Maastricht wachten in 2024 onvergetelijke bedrijfsavonturen op jou en je collega’s. Of je nu houdt van culinair genot, een spannend stadsspel voor het goede doel, competitief dineren met een twist of een gezellige pubquiz, Maastricht biedt voor elk team wat wils. Laat je inspireren door deze unieke teamuitjes die niet alleen zorgen voor teambuilding, maar ook voor een ongeëvenaarde ervaring in deze prachtige stad.

Walking Dinner Maastricht

Het Walking Dinner in Maastricht biedt de perfecte mix van activiteit, ontspanning en culinair genot. Terwijl je met je collega’s door de prachtige straten van Maastricht wandelt, geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. Geen vaste tafelschikking zorgt ervoor dat je de avond doorbrengt met verschillende teamleden, waardoor de teamgeest wordt versterkt. Dit bedrijfsuitje is een ideale manier om de rijke geschiedenis en het hedendaagse leven van Maastricht te ervaren.

Charity Escape Maastricht

Charity Escape Maastricht

Combineer plezier en betrokkenheid met het Charity Escape personeelsuitje in Maastricht. Een spannend stadsspel waarbij je niet alleen je team moet laten ontsnappen, maar ook een goed doel kunt steunen. Kies jouw favoriete goede doel via de Charity Stemwijzer en ga de uitdaging aan met vragen en opdrachten die betrekking hebben op maatschappelijke kwesties. Na afloop doneert het bedrijf 5 euro per persoon aan het gekozen goede doel. Een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje met een missie!

De Grote TV Quiz Dinershow

Geniet van een heerlijk driegangendiner in combinatie met een competitieve twist tijdens De Grote TV Quiz Dinershow in Maastricht. Speel spellen uit bekende televisieprogramma’s tussen de gangen door en ontdek wie van jouw collega’s zich de ware quizkampioen mag noemen. Met een gezonde dosis humor en teamwork is dit personeelsuitje gegarandeerd een succes.

Pubquiz in Maastricht

Niets brengt collega’s dichter bij elkaar dan een gezellige Pubquiz in Maastricht. Strijd in teams tegen elkaar en test je feitjeskennis over actualiteit, geschiedenis, sport, muziek en meer. Een ideale mix van plezier, teamwork en het aanscherpen van je algemene kennis. Maak het persoonlijk door een eigen vragenronde toe te voegen, en beleef een avond vol gezelligheid en competitie.

Kortom, Maastricht 2024 biedt de perfecte setting voor onvergetelijke teamuitjes die niet alleen de teamgeest versterken, maar ook een blijvende indruk achterlaten. De diversiteit aan activiteiten zorgt ervoor dat elk team, ongeacht de voorkeuren, een onvergetelijke ervaring beleeft in deze Zuid-Limburgse parel.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen